Kibékülnétek a sógornőtökkel ezek után?
Bocs, én pasi vagyok, de nem volt kikötés, hogy nem írhatok :).
Én ezekkel a dolgokkal úgy szoktam lenni, hogy megbocsátani megbocsátom, de el nem felejtem soha. Úgy értem, nem önérzeteskednék, nem ellenségeskednék, de ugyanúgy ránézni valószínűleg nem tudnék. Persze, soha ne mondd, hogy soha, az idő csodákra képes, mindenki megváltozhat.
Mindez nálam nem is a személyes sértettségről szól, hanem arról, hogy nem igazán tudok emberként komolyan venni és tisztelni olyasvalakit, aki felnőtt ember létére így viselkedik.
Viszont egy dolgot leszögeznék: ezt csak az alapján mondtam, amit te elmondtál. Kíváncsi lennék az ő oldalára is, mert nehezen tudom elképzelni, hogy egyszer csak ok nélkül odaáll eléd, és jól beolvas neked ezekkel a szavakkal. Nem oktattad ki véletlenül korábban az életével kapcsolatban, amiért jól a szemed közé vágta, hogy te sem vagy jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!