Semmilyen kapcsolatban nem vagyunk. Ünnepekkor találkozunk csak, akkor eldumálunk, elnevetgélünk, aztán pár hónapig megint hírét sem hallom.
2013. máj. 17. 10:44
2/15 anonim válasza:
Igen, nagyon jóban vagyunk. Úgy vagyunk vele, hogy van elég ellentét a családban, legalább mi tartsunk össze. Hogy csináljuk? Igazából erre sosem gondoltam... mindketten az elejétől fogva magunkat adjuk, olyan természetesen jó a kapcsolatunk, nem kell azon dolgozni, hogy jóban legyünk. Hetente többször is beszélünk, számíthatunk mindig egymás segítségére stb...
2013. máj. 17. 10:50
3/15 anonim válasza:
Kéthavonta találkozunk egy ebédre és délutánra anyóséknál,elbeszélgetünk az időjárásról,és ennyi.
Pont elég.
2013. máj. 17. 10:53
4/15 anonim válasza:
Nem jövök ki sosem olyan emberekkel jól, aki képes volt a sógórom előző nejére, és annak beteggyerekére rátaposni, úgy ahogy tette ill. megpróbált még egyéb dolgokat is, de nem sikerült neki-hála Istennek. Mint ember sem áll meg elöttem semmiben, és átlépem. Ennyi a véleményem róla.
2013. máj. 17. 10:53
5/15 anonim válasza:
Én nagyon rosszban vagyok vele.Hihetetlen sok rosszindulat szorult belé,már felnőtt és külön élete van,de még mindig féltékeny mindenkire aki az anyja közelébe megy.Ezért mindenkit elmar mellőle,elintézi,hogy az anyósom megutálja a többi gyerekét.A férjem volt az anyós kedvence,egy év alatt a sógornőm elérte,hogy az anyós azt akarja,hogy takarodjunk el a városból...
2013. máj. 17. 10:54
6/15 anonim válasza:
Sógornőim párom lévén vannak. A nővérével elvagyunk, elbeszélgetünk. Összetartó család, úgyhogy szinte hetente találkozunk, de olyan nagy barátság nem alakult ki közöttünk.
Az öccse párja az legjobb barátnőm, mi hoztuk össze őket:) Azóta sem romlott a kapcsolatunk.
Szerintem nem csinálunk semmi nagy dolgot. Tiszteletben tartjuk a másikat, a nevelési szokásait, nem beszélünk ki senkit senkivel, nem kavarunk. Van hogy elmondjuk a véleményünket, de nem okítunk. Persze vannak súrlódások néha, mint mindenféle kapcsolatformában, de ez sem a világvége:)
Úgy veszem észre ha valahol rossz a kapcsolat ott ezek miatt vannak.
7/15 anonim válasza:
4 Jah, nem tűröm meg az otthonomban.1x találkoztam vele-utána voltak a lépései. Ha elötte lettek volna, akkor egyszer sem találkoztam volna vele.
8/15 anonim válasza:
Hát nem sokszor láttam a 3 év alatt, mióta párommal együtt vagyunk, de a gyerekeire már vigyáztunk párszor.
Pár szót váltottunk, ennyi.
2013. máj. 17. 11:07
9/15 anonim válasza:
Párom nővérével eleinte rosszul, nem is ismert, de féltékeny volt, és kavarta a kakit. Aztán megismertük egymást jobban és már jól kijövünk. Viszont a korábbi kavarásait sosem fogom elfelejteni..
2013. máj. 17. 11:15
10/15 anonim válasza:
Az első találkozástól kezdve jóban vagyunk.Imádja az öccsét(férjem)és mivel én is imádom igy szeret engem is.Mindenben segit amiben csak tud,néha már kinossan sokat is.Sajnos messzire költözött igy csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.Amit nem tud,vagy mer elmondani az anyjának azt elmondja nekem.Sokkal idősebb mint én igy én vagyok a kishuga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!