Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti jól kijöttök a sógornőtökkel?

Ti jól kijöttök a sógornőtökkel?

Figyelt kérdés

ha nem, miért?

ha igen, hogyan csináljátok?

2013. máj. 17. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Nem sokat beszélgetunk, csak megvagyunk egymás mellett. En 26 éves vagyok, o 36. A második babánkat várjuk. O nem ment férjhez, egyedul él otthon az anyjával. Sokszor bántott azzal, hogy nekem van férjem és anya vagyok neki meg nem adatott meg a dolog. Csak azt nem értem, hogy én mit tehetek errol?!
2013. máj. 17. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Mivel egy sz.rkeverő,alkoholista hisztis pi.sa így nem igazán.....
2013. máj. 17. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyik: irigyek ránk de azt nem tudom mire. Fél órára laknak tőlünk de sosem látogatnak, nem keresnek, mindig csak én megyek át. Akkor jól érezzük magunkat, tünemény a kisgyerekük. De főleg csak a kicsi miatt megyek már át, mivel eléggé zavar, hogy nem érdeklődnek irántunk szinte semmilyen formában sem.

Másik: szintén irigykedik, meg van róla győződve, hogy mi kánaánban élünk mivel külföldön élünk, akkor nekünk már tök jól megy, csak az ölünkbe hullik minden kérés nélkül. Félti a "pozícióját" a családban mivel gyakorlatilag apósom tartja el, most nálunk is lesz végre kisbaba, és attól tart ezentúl nem kapnak majd az ő gyerekei semmit. Eddig jóban voltunk, de mióta jön a baba... Folyton megkapjuk a gonosz megjegyzéseket. Már nem keres minket, de talán jobb is, eddig is úgyis csak az "éppen elvetélő / elvetélt ismerőseiről" mesélt, persze kicsit sem volt gyanús. De nem sikerült rám hoznia az idegességet!

2013. máj. 17. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem sűrűn találkozunk, de amúgy semmi extra. Ha megyünk anyósomékhoz és épp ők is ott vannak akkor találkozunk, beszélünk pár szót és annyi. Nincs velük semmi gondom, de nem is vagyunk olyan barátnői viszonyba. Ráadásul párom utálja a nővérét, a húga meg kicsit zárkózottabb típus.
2013. máj. 17. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Amíg nem kell egyhuzamban pár óránál többet eltölteni vele, addig jóban vagyunk. Sajnos úgy viselkedik, mint egy elkényesztetett lázadó kamasz, annak ellenére, hogy közel 30 éves, és van egy gyereke. Neveletlen, lusta, butácska. Alapból jó szándékú lenne, és kedves is, csak nem képes felnőttként viselkedni. pl lazán megitta a lányom üdítőjét mikor kirándulni voltunk, mert ő szomjas volt. Mikor rászóltam, nem értette, hogy mi a baj.
2013. máj. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!