Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jól kijöttök a sógornőtökkel?...

Jól kijöttök a sógornőtökkel? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem igazán. Pedig jó lenne, mert egyidős gyerekeink vannak, mi is egyidősek vagyunk és sok mindent meg lehetne beszélni. Lenne téma a gyerekekkel kapcsolatban is. Végülis megbeszélünk azért sok mindent, de komoly távolságtartással és magunkban cenzúrázva némely dolgot.

Ő elment egy anyagias irányba, amit nehéz követni és megérteni. Amolyan verseny féleséggé alakult az egész, főként a gyerekek terén.

Egyébként én őt egy ügyes, talpraesett, megfontolt anyának tartom, de úgy néz ki, ez kevés a jó kapcsolathoz. Amúgy valóban sajnálom...

2010. nov. 28. 00:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem!Majdnem egykorú babáink vannak,de én nem akarom,hogy a közelünkben legyen!Volt,már elég problémám miatta.Irigy sz@rkeverő és úszítja ellenem a férjemet,de szerencsére ő sem tartja vele a kapcsolatot rájött,hogy jobb ha nem beszél vele,mert abból csak a probléma van!
2010. nov. 28. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:

3 sogornom is van, 2vel nagyon jo a kapcsolatom, mint altalaban mindenkivel jo a kapcsolatom. Egy kivetel van a kozvetlen kornyezetemben: a 3. sogornom.

Nem azert vagyunk rosszban, mert gyermekeink szulettek, a gyermekek csak aldozatok szerintem, o nem igy latja.

A sogornom utalja a komplett csaladomat, illetve az egesz vilagot, kiveve sajat magat. A szuleimet is lenezi, ugy beszel veluk, mintha a fenekebol jottek volna ki, de mivel segitik oket ott, ahol lehet, igy nem a szemukbe mondja a dolgokat, csak mogottuk.

Velem ugyanigy viselkedett: amikor kerni akart, akkor nagyon kedves volt, nagyon kozvetlen, de a szemen latszott, hogy kozben majdnem osszehanyja magat amiatt, hogy velem kell beszelnie. Amint elfordult mar kopkodott is rank. En pedig elhajtottam a feszkes fenebe.

Azota jo a kapcsolatunk, nem is latjuk egymast, nem is beszelunk.

Egy nagy problema van: 2 unokatestvere lenne az o reszukrol a gyermekeinknek, viszont hozzajuk az en gyermekeim nem mehetnek, mert nem fogadja oket, be sem engedi oket a hazba, hozzank pedig nem engedi a gyerekeit, sot, a nagyszulokhoz sem, amikor mi ott vagyunk. Sunyiban szokta a csalad megszervezni, hogy talalkozhassanak a gyerekek, mert egyebkent nagyon szeretik egymast, sot, annak ellenere, hogy az anyjuk ellenem neveli oket meg engem is szeretnek, telefonon is rendszeresen felhivnak es a nyakamba ugranak, ha latnak.

Hat, ez van.

2010. nov. 28. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Részemről sosem volt problémám velük, de amikor már nekünk is volt gyerekünk, nem csak nekik, hirtelen megváltozott. Csak akkor jött, amikor kellett neki valami, és soha nem érdeklődött irántunk. Már 2 gyerekünk van, de ajándékot még soha nem kaptak tőlük, bezzeg amikor még csak nekik volt gyerekük, mi minden alkalommal megköszöntöttük.

2010. nov. 28. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem hala istennek szerencsem van tok jo baratnom a sogornom ami eleg ritkasag sztem mindenben segit nekem ha szuksegem van segitsegre de az anyos mar mas kaegoria:D
2010. nov. 28. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM. Ki nem állhatom. Tudom, hogy nem szép dolog de rászolgált. Eleinte, próbáltam tartani a jó viszonyt, én voltam régebb óta a családban. 4 hónapja járt férjem öccsével, mikor közölték terhes, és összeházasodnak. Nagyon szurkoltam nekik, kényeztettem kismamaként, mert gondoltam milyen jól esik neki. Sütöttem főztem az esküvőjükre. Egy saját bérházban tartották. Ott már kezdett kitűnni , milyen anyagiasak. Nálunk volt a legénybúcsú. Szüleim kitettek magukért, de még csak eszükbe se jutott meghívni őket. Aztán eljött a mi eljegyzésünk, előtte már lehordott mindennek, de természetesen eljöttek. Mire az esküvőnkre került a sor már elfajult a helyzet. Csak a szertartásra jöttek, mondván utaznak nyaralni a Balatonra. Mindenkinek mutogatta a kis gyereküket, és teljesen ki volt, hogy nem velük foglalkoznak. Férjem öcsikéje, oda állta a videós mellé (rokon volt), és végig pofázta a felvételt, hogy milyen hülye a testvére, hogy elvesz engem, meg reméli elesek a lépcsőn, és társai... Mikor visszanéztük a felvételt, nem hittem a fülemnek. Már a fotózásról elmentek, sajnáltam a férjem, mikor kérdezte a fotós, hol van a testvére? Kölcsönkértek 50 ezer ft-ot. Majd nem akarták vissza adni. Nagy nehezen kikönyörögtük, hogy kéne a lóvé, majd 43 ezret adtak, vissza mert közölte férjem öccse, hogy vett anyósomnak telefonkártyát, és feltöltötte, az a mi sarunk.... És annyi ilyet tudnák még ,mesélni. Én mondtam a férjemnek, hogy annyiszor megy a testvéréhez ahányszor akar, d engem nem fognak ott látni.
2010. nov. 29. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!