Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha valahonnan kijöttök/eljöttö...

Ha valahonnan kijöttök/eljöttök a babátokkal (aki még nem tud beszélni), "köszöntök a nevében"?

Figyelt kérdés
Pl ha orvostól kijövet vagy ismerőssel való elválás után?Remélem érthető,amit kérdezek....
2010. ápr. 30. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Hát én biztos nem fogok, ha lesz gyerekem... Esetleg családon belül, barátoknak. De pl boltban, hivatalos helyen tuti, hogy nem.
2010. ápr. 30. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Miért köszönnék helyette? Ha nagyobb lesz,és tud beszélni,akkor sem biztos,hogy fog köszönni,amikor kellene. Akkor köszönnek sokszor még 2-3 évesen is,amikor kedvük van. Az ismerősnek nem köszönnek, a vadidegeneknek pedig igen.

3 gyermekes anyuka tapasztalata.

2010. ápr. 30. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Esetleg annyit mondok a gyerekemnek hogy intsen pá-pát.
2010. ápr. 30. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Első! Látszik, hogy nincs gyereked!

Mi egy kis faluban lakunk, 1 bolt van itt, 1 kis zöldséges, 1 kis posta. Mindenki ismer mindenkit.

A zöldséges csajszi már hiányolja, ha egyedül megyek hozzá és nem viszem a Manómat, akkor mindig megkérdezi: Hol van a csöppség?

Ha a boltba, vagy a postára megyünk, ott is körül rajongják, integetnek neki, meg köszönnek. A nevében köszönök én is. Odahajolok hozzá és mondom, hogy: Mondjad, csókolom. Persze nem mondja (7 hónapos), meg még sokat nem ért belőle, de hát valahogy majd meg kell tanulnia, hogy mi az a köszönés.

Ha meg a nagyszülőknél vagyunk, és jövünk el, az ölembe van, akkor integetek a kezével, hogy pápá.

HIvatalos helyen nem köszönök el a nevében, mert nekünk sem úgy köszönnek, hogy Viszont látásra és szia baba... Ott még őt figyelembe sem veszik ilyen szempontból.

2010. ápr. 30. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, csak közeli ismerősöknek.
2010. ápr. 30. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Családon belül igen, de azt sem mindig, csak mutatom hogy hogy kell pá-pá-t inteni.
2010. ápr. 30. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
pá-pázunk.
2010. ápr. 30. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem a nevében nem.Én is falun élek, mindenki ismerős,mindenkinek köszönök jövet menet jó hangosan.Ezt el fogom várni tőle is ha nagyobb lesz.
2010. ápr. 30. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Aki tetszik neki, sokat találkozik vele (doktornéni, védőnéni, kenyérboltos néni stb) annak pápázik mikor kifelé készülünk. Mondja és mutatja is. :) Ha viszont még idegenebbek próbálkoznak vele, akkor még morcos is lesz. Összehúzza magát a kocsiban, vagy a hordozómban és elfordítja a fejét.

10 hós miniszörnyeteg boldog anyukája

2010. ápr. 30. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze. Amióta elég nagy hozzá.

Ölemben van, vagy ül a kocsiban és mutatom neki, intsél pá-pát, és mondom neki hozzá, hogy "pá-pá" vagy "szia Kriszti néni", stb.

Így tanul meg köszönni szerintem.

2010. máj. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!