A szüleim elváltak és nem is bezéltek egymással. Aztán most 2 hónapja megint összejártak. Közben lett fiúm és ezen megint összevesztek. Most én vagyok a hibás? Mit tegyek? Már azt hittem kibékülnek.
A szüleim elváltak, és nem nagyon beszéltek egymással, de úgy két hónapja megint összejárnak. Nekem meg közben lett egy fiúm, akit anyám nem bír, apám viszont igen. Ezen megint összevesztek és most újra nem beszélnek. Most én vagyok a hibás? Mit tegyek? Már azt hittem, hogy kibékülnek.
Anyám nem szereti a piercinges rockereket,apám viszont bírja a barátomat,mert rendes,tiszetsséges meg jól is tanul annyira amennyire kell.Meg szerinte nem is olyan nagy a korkülönbség,anyám szerint viszont óriási!Pedig csak két év van köztünk,és ezt nagyon nem értem!A barátommal csak apunál találkozhatunk vagy randikon,de amikor anyunál vagyok (és többször vagyok anyunál mint apunál) nem jöhet be a házba,és randikra sem enged el mindíg különféle okokból (vásárolni megyünk,vigyáznod kell a szomszéd kutyájára...stb...).
Tudok tenni valamit,hogy az anyám megkedvelje a fiúmat,és egyszerre ki is béküljön apuval? :(
14/L
A barátom alapból nem szokott nyomulni,mindíg csak addig megy,ameddig én is akaromn.Eddig még semmi komolyan nem csináltunk. :)
És kinek mit mondtam el hogy?Anyukámnak,hogy barátom van?
Ha nem békültek ki, akkor annak más oka lehet, nem Te, hidd el.
Elsőnek meg mondom, tök mindegy, hogy piercinges vagy fekete ruhákban jár, attól még lehet normális ember, ahogy írta is, jól tanul és tisztességes.
Nem lehet, hogy anyukádnak teljesen mindegy, hogy ki a fiúd, akkor sem fogja kedvelni?
Ne hibáztasd magad emiatt semmiképpen sem.
Ami biztos, hagyd meg nekik a lehetőséget, hogy eldöntsék, kibéküljenek - e vagy sem, tudom, hogy nagyon örülnél neki, de van, ami nem működik és ha ez így van, akkor nem szabad erőltetni.
Ha más lehetőség nincs, akkor legyél picit többet apukádnál, aztán anyukád úgyis megbékél.
ezért mondom, hogy szerintem neki mindegy ki az, félt téged és esetleg még féltékeny is, mert több ilyenről hallottam már.
Szerintem járj többet apukádhoz, ott tudtok találkozni normálisan, gondolom ott is tanulsz rendesen, aztán majd észbekap anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!