Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa még megfogja őt ütni ha...

Apa még megfogja őt ütni ha kibékülnek?

Figyelt kérdés

Apám a 3 évben megütötte anyut 3.szor

Amikor elsőnek:Anyu akkor megbocsátott neki

Másodszor:3 nap múlva megint megbocsátott anyu neki

Harmadszor:Már én sem szóltam apámhoz és haragudok rá énis meg anyám is de nagyon... Tegnap odajött apám hozzám sírva én nem tudom mit akart ezzel én nem kérdeztem meg mivel nem szólok hozzá. Anya sem bocsátott meg neki de apu nagyon nyalizik neki. Én azt akarom hogy váljanak el de nem én döntök. Veszekedéskor ütte apu meg anyát. Szerintetek ha kibékülnek és ha összevesznének akkor megint megtenné?

2021. aug. 26. 20:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
meg fogja. egyre gyakrabban.
2021. aug. 26. 21:49
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Anyukám is így volt mint te kérdező gyerek korábban egészen 16 éves koráig ugyanis akkor "vagy ő megy vagy én" címszóval megkérdezte az anyját ,hogy válni akar-e el is váltak ,de addigra már nagyon rossz volt a helyzet az az ember egy pszciopata volt (elnézést nem tudom,hogy írják helyesen)
2021. aug. 26. 21:53
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Anyukád sikeresen játsza a boxzsák szerepét. Sajnos gyerekkel és anyagiak miatt nehéz menekülni, de nem lehetetlen.
2021. aug. 26. 21:54
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
És igen a kérdésedre válaszolva meg fogja ütni gyakrabban erősebben a legkisebb dologért is 13-as vagyok
2021. aug. 26. 21:55
 15/29 anonim ***** válasza:
29%
5-ös, ezeket viszont ugyanaz írja ki sorba, mindig rááll egy témakörre és akkor pár napig arról ír ki kérdéseket, aztán vált.
2021. aug. 26. 22:14
 16/29 anonim ***** válasza:
24%
ez már a 4.kérdésed ha jól emlékszem..
2021. aug. 26. 22:20
 18/29 anonim ***** válasza:
19%

Nem lehet ezt leállítani?

Sosem láttam itt még ilyet hogy naponta tesz fel ilyenről kérdést és fenn marad..ahogy látom nem ez az első!

2021. aug. 26. 22:22
 19/29 anonim ***** válasza:
13%
Az a baj, hogy mig a szabáylzat ellen konkrétan enm vét addig nem nagyon, a szórakozás részlegnek is van egy trollja tavaly óta, 3-4 profillal tolja egyszerre, mindig ugyanolyna kérdéseket ír ki, néha profiljait törlik de ennyi a kérdései ott vannak.
2021. aug. 26. 22:26
 20/29 anonim ***** válasza:
33%
20.Lehet ez a kérdező valóban kérdez, de akkor is nem értem miért naponta..mikor érdemben erre nem lehet válaszokat adni de minden kérdésére kapott és minden kérdésében az van hogy az apja üti az anyuját..meg hány éves? Már a fogalmazásából nézve..meg egyáltalán nem reagál semmire sem, ez is fura. annyit vét hogy kérdést duplikál..többször kérdezi ugyanazt hiába máshogy fogalmaz. konkrétan ugyanaz a kérdés téma: apu megüti anyut, mit tegyek?...ha nem jelentjük akkor továbbra is kérdezni fog.
2021. aug. 26. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!