Szerintetek jó ötlet lenne így büntetnem a 16 éves fiam a rasszista és homofób megnyilvánulásaiért?
"Tudom, egyrészt túl libsi vagyok"
. Ok, kamu. Akkor itt le is zárhatjuk.
Te voltál ugye múltkor a biszex ismerőssel?
Ez érdekes, tegyük fel, hogy valójában én vagyok a 16 éves fiú! Akkor mit üzennétek nekem?
22-es, pont ezt mondom, hogy valójában nem ez a "véleménye", és mégis így "viselkedik".
Én mint gyerek erre tudom a megoldást.
Tisztázzuk le hogy mindenkiben van egy kevés valamelyikből. Ez lehet jó és rossz vélemény. Ez logikus is lehet egy bizonyos szemszögből, mivel ez a melegség viszonylag új dolog, ezért ez érthető. Pl. a legtöbb szülő utálja a videósokat, de ez inkább csak egy feltörekvő szórakoztató ipari munka. Valahogy ugyan ez a rasszizmusról. Egyébként én is úgy vagyok vele bizonyos korlátok között elfogatható, pl.:amíg nem tanítják az iskolában.
A káromkodást valami példaképtől, szülőtől esetleg osztálytárstól tanulhatja. Bár ő már elég idős így ezek csak gyarapodni fognak amíg nincs megbeszélve miért csinálja ezt.
25-ös, neked is köszönöm, hogy ilyen normálisan szóltál hozzá! Ezentúl inkább csak az ilyenekre reagálok.
Szóval az én fiam nem rasszista, nem akar senkinek se rosszat, és az biztos, hogy miattam sem lesz az. Azt egy kicsit elhamarkodott kijelentésnek érzem, hogy aki ilyen szavakat használ, azt nem veszik komolyan. Máskülönben miért lenne ez a menő az osztályában? Persze, a felnőtt világ az más, de sajnos sokan nem nőnek fel igazán.
Nehogy már ilyen könnyen megússza. Én egész nap a Crocodile Rockot játszanám neki Elton Johntól.
ÉS egyedül ezt a videót nézheti YouTube-on: https://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE
Kérdező, ezzel az ostoba büntetéssel azt éred el, hogy a fiad bedühödik és elkezd érdeklődni a Mi Hazánk iránt, esetleg a Vér és Becsület mozgalommal vagy a Betyársereggel is felveszi a kapcsolatot.
Aztán egyszer csak az FB-oldalán náci karlendítéses profilképek jelennek meg róla. És az ismerősei is egyre nagyobb arányban ilyenekből fognak állni.
Ezt fogod elérni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!