16 éves fiú, iskolai verekedés, igazgatói intő. Szülőként mi lenne a reakciótok?
Elkuldenelek box edzesre igazi egyesuletbe. Versenyekre is jarnal.
Iskolatarsakst meg maskor ne a suliban kezeld le,hanem az utcan sotetben,ahol nincs kamera. Az intot keruld mar el.
N/30
Megint egy sablonkérdés.
Semmi életszaga a kérdésnek, ezeket szoftver generálja?
Minek válaszoltok már ilyenekre, nem unjátok?
Habár nem vagyok szülő, de valahogy úgy reagálnám le mint az én szüleim mikor verekedtem általános iskolában és behívták őket. Igazgató előtt ment a sajnálkozás meg a "nagyot csalódtam benned" aztán kifele menet kb a beszélgetés:
apám: Ki győzött?
én: Másik srác elsírta magát
apám: Büszke vagyok hogy kiálltál magadért, de máskor iskola után intézd az ügyeidet, mert még egyszer nem akarok ilyen hülyeség miatt bejönni.
Azt mondjuk hozzá kell tenni hogy a mai napig tartom hogy nem én voltam a hibás, másik gyerek foci közben konkrétan két talppal ugrott rá a sípcsontomra, nagyon komoly bajom is lehetett volna. Én meg idegességemben fellöktem utána, erre ő nekem rontott. Nyilván az erőszak nem megoldás, de 12 éves srácok között szerintem teljesen normális ha néha-néha van kis súrlódás. Pár hét után meg mintha mi se történt volna, újra haverkodtunk. A felnőtté válás velejárója hogy néha elvernek, néha te versz el valakit. A gond akkor van ha felnőttként is megragad az ember ezen a szinten
Megkérdezném mi volt, mert igen, én is vertem már meg egy fiút - okkal, és igen, persze én kaptam az intőt.
Az full senkit nem érdekelt a tanári karból, hogy már előtte hónapokon át b...gatott, piszkált, beszólt, lökdösött, stb., hiába szóltam.
Pech. Ha ez a helyzet állna fenn, mennék az igazgatóhoz és kiverném a belhét.
Ha a gyerekem ok nélkül keménykedett, akkor büntetést kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!