Szerintetek jó ötlet lenne így büntetnem a 16 éves fiam a rasszista és homofób megnyilvánulásaiért?
Azt gondolom, a szóf..sásod ellenére sem sikerült leírnod a lényeget.
Pontosan kinek, mit szokott mondani a fiad, amin kiakadtál?
Csak ennek ismeretében lehet véleményt mondani erről.
A legjobb úton haladsz a magányos öregkor megteremtéséhez.
Komoly hatást gyakorol majd a fejecskéjére: tudatosul benne, hogy rendeleti úton próbálod kormányozni az életét, úgyhogy kerülni fog amikor csak lehet. Jön az egyszavas beszélgetések időszaka, a vállvonogatás, a "semmi" válaszként.
Aztán majd harminc év múlva rájössz,hogy annyit kellett volna tenni, hogy leülsz vele egy higgadt beszélgetésre a témát illetően; ebből látja a leszármazott ugyanis, hogy embernek nézi a szülő nem hülyegyereknek, és az ilyesmitől kezd el megkomolyodni.
Kedves kérdező, szerintem jól vélekedsz erről az egészről.
Én nem vagyok túl idős, se meleg vagy fekete, de én se örülnék, ha csak úgy dobálózna a gyerekem ilyen olyan szavakkal, kijelentésekkel csak azért, mert egy primitív közösségben az a menő.
Büntesd csak meg, neked kell belőle embert faragnod.
7-re:
Ez még mindig nem konkrétum.
Neked szövegértési problémáid vannak?
Írj le egy olyan mondatot, amiben pl. a b..zi szót (szerinted) indokolatlanul használta!
Írj le egy olyan, a homoszexualitást kigúnyoló viccet, melyet a fiad mesélt neked!
Valami ilyesmikre gondolnék.
Egy balladai homály az egész kérdésed. Nagyon primitív ember lehetsz.
#7 És mi a problémád azzal, hogy ezeket a szavakat használja bizonyos szituációkban, ameddig nem rád, vagy más családtagra mondja?!
Gondolom ilyeneken akadt ki az agybajos kérdező, hogy: "De mekkora b#zi vagy már tesó, miért csinálod ezt?"
Szerintem max ilyen kaliberűek ezek a kirohanások. Ha meg azt hszed, hogy egy 16 éves fiút, lassan embert eredményesen lehet úgy büntetni, hogy eltiltod bizonyos dolgoktól, akkor igazából nem ismered a kamaszokat, és merül fel még egy nagy kérdés ismét, mi a fenéért tartod magad alkalmas szülőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!