Szerintetek jó ötlet lenne így büntetnem a 16 éves fiam a rasszista és homofób megnyilvánulásaiért?
2 hét szobafogsággal nem tudod megváltoztatni a véleményét.
A telefon elkobzása se jelent sok mondent, kölcsönkér majd valakitől hogy tudjon beszélni.
Csak reménykedhetsz hogy valahogy "kinövi", vagy beszélgetéssel vele arról hogy miért gondolkodik így. Kommunikáció!!! Egyébként miért ne lenne joga a szerelemhez? A fiadrol beszélsz nem egy idegennel.
"Tudom, egyrészt túl libsi vagyok,"
Na jó.. Feleslegesen ütjük a billentyűzetet, szerintem ez a kérdező maga a 16 éves fiú, és most jót szórakozik. Már a szóhasználatával lebuktatja magát, és nem, nem a libsi a kiemelt mondat az egyetlen, amiből egyértelműen látszik, hogy ő nem szülő...
10 év gyakorizás után ezek hamar felismerhető kis apróbb hibák, amit a legtöbb troll elkövet, szóval nice try, de legközelebb próbálkozz mással.
"nyilván értitek milyen típusú megszólalásokra gondolok"
. Nem, nem értem, mert ebbe bele tudok képzelni durvát, és csupán valami kamaszokra jellemző hülyeséget is.
12-es, nagyon szépen köszönöm, ez egy teljesen korrekt véleménynyilvánítás volt.
13-as, nem tudom, hogy tényleg az vagy-e vagy csak troll, de az biztos, hogy a fiam nem fekete bőrű és aligha meleg. Nem kezdek bele, hogy ez miért nem elhanyagolható tényező ilyen esetekben. Gondolj csak bele, hogy a fehér zenészek szokták-e használni azt a bizonyos szót, amit a feketék tömegével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!