Miért ordít és sír mindig? Hogy tudnám ezt megszokni?
Figyelt kérdés
Anyukám sajnos eléggé hirtelen haragú. Igazából bármi baja van, vagy ordít velem vagy sír. Nem tudja a dolgokat higgadtan kezelni.
Mit tudnék tenni, hogy ne menjen rá az idegrendszerem?
Külön költözni nem tudok, nincs annyi keresetem. Sajnos paromhoz menni sem, mivel a munkám Budapesthez köt.
Volt, hogy sok ideig nem laktam itthon mivel a viselkedése elüldözött.
Tény, én sem vagyok szent. Kikapcsolódás nekem az online játék és szeretek edzeni. Igazából mindenért megszól, amit csinálok. Ez alól kivétel igazából nincs is.
2024. jan. 10. 19:44
61/64 A kérdező kommentje:
60. Ha tapasztaltad, akkor nyilván tudod mit jelent amikor minden stresszt rajtad vezetnek le.
59. Gratulálok!
2024. jan. 12. 11:37
63/64 anonim válasza:
Kérdező, nem az összes azonos pipás ugyanaz a személy, én is látok azonos pipásakat aki nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!