Miért ordít és sír mindig? Hogy tudnám ezt megszokni?
Anyukám sajnos eléggé hirtelen haragú. Igazából bármi baja van, vagy ordít velem vagy sír. Nem tudja a dolgokat higgadtan kezelni.
Mit tudnék tenni, hogy ne menjen rá az idegrendszerem?
Külön költözni nem tudok, nincs annyi keresetem. Sajnos paromhoz menni sem, mivel a munkám Budapesthez köt.
Volt, hogy sok ideig nem laktam itthon mivel a viselkedése elüldözött.
Tény, én sem vagyok szent. Kikapcsolódás nekem az online játék és szeretek edzeni. Igazából mindenért megszól, amit csinálok. Ez alól kivétel igazából nincs is.
Akkor sem értem miért kell.egy nevetés fejét rakni egy komoly kérdéshez. Félreérthető.
Nem élhetsz anyuddal így csak mert ő ezt akarja. Adják el a házat a testverevel, és vegyen egy olcsóbb lakást amivel nincs munka.
30. Kezdő vagyok, nem keresek azért annyira jól. Azért nem egy pénztáros fizetését kapom, de nincs is fél millió forint. Mint említettem is, azért külön még nem tudnék megtakarítás nélkül menni.
De gondolom itt mindenki félmillió körül keres.. 😅
Ha anyádnak az sem jó, hogy nála laksz, és az sem, ha elköltöznél, akkor ez nem egyéb, mint játszmázás. nem kell komolyan venni azt az állítólagos kitagadást, az csak arra megy ki, hogy kontrolláljon. Ha meg folyamatosan ordít, akár két tányér miatt is, akkor tényleg pszichológiai eset.
Kezdj el gyűjteni, és költözés legyen az elsődleges cél, ne a jogsi vagy bármi egyéb. Amint anyagilag megengedheted magadnak, bérelj egy szobát és költözz.
Amit addig is megpróbálhatsz: ha van valaki, akiben megbízol és tudnál beszélni neki a problémáról (nagyszülő, nagynéni, nagybácsi, barátnő anyja, bárki), akkor beszélj vele, ő pedig beszéljen anyáddal.
Akkor viseld el anyádat, amíg muszáj.
Tessék tudomásul venni, hogy "idegbeteg" -te írtad-, és alkalmazkodj hozzá. Ha tudod valamiről, hogy nem szereti, ne csináld.
A tiszteletet pedig add meg neki, mert elképzelhető, hogy az a fő probléma köztetek.
"Össze van nyitva a két szoba a fűtés miatt. Esélytelen."
A saját szobád fűtését meg lehetne oldani valahogy? Hősugárzóval esetleg? Tudom, hogy sokat fogyaszt, de mivel már van kereseted, tudod állni a számlát. Talán kevésbé mennétek egymás idegeire. Közben elkezdhetsz félretenni a költözésre.
39. Nem, mivel nálam van a cserépkályha. 😅
Nála is van kályha, de mivel spórolunk, ezért csak itt van fűtve. De jó lenne megoldani, de a 2,8 méter belmagasságot sajnos a hősugárzó nem fűti ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!