Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ordít és sír mindig?...

Miért ordít és sír mindig? Hogy tudnám ezt megszokni?

Figyelt kérdés

Anyukám sajnos eléggé hirtelen haragú. Igazából bármi baja van, vagy ordít velem vagy sír. Nem tudja a dolgokat higgadtan kezelni.

Mit tudnék tenni, hogy ne menjen rá az idegrendszerem?

Külön költözni nem tudok, nincs annyi keresetem. Sajnos paromhoz menni sem, mivel a munkám Budapesthez köt.

Volt, hogy sok ideig nem laktam itthon mivel a viselkedése elüldözött.

Tény, én sem vagyok szent. Kikapcsolódás nekem az online játék és szeretek edzeni. Igazából mindenért megszól, amit csinálok. Ez alól kivétel igazából nincs is.

jan. 10. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
76%
Hát...lehet,hogy neked felnőttként valóban el kellene költözni.Valószínűleg őt meg az készíti ki,hogy nincs egy nyugodt magányos perce sem,pedig már felnevelt.Őszintén,én is szeretnék addigra kettecskén élni a férjemmel,mire a gyerekek felnőnek.Neki is csak egy élete van,alkalmazkodott eleget,felnevelt téged.Szeretné a saját életét élni,zavarja,hogy még mindig nem úgy van rend a lakásban ahogy ő hagyta,miközben azért gépezni ezek szerint van időd.Aki felnőtt,az pedig el tud költözni,ha akar.Nem kötelező saját lakás,lehet bérelni is,nem is muszáj egyedül,lehet társbérlet is.Megoldás,költözöl.Jobb lesz mindenkinek.
jan. 10. 20:22
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
Bem tudom milyen választ varsz, mert ezen csakis a költözes segít. Bem fogod tudn megváltoztatni anyádat. Bérelj szobát kezdetben.
jan. 10. 20:23
 13/63 A kérdező kommentje:

11. Amint elmennék innen, azzal fenyeget hogy kitagad, kizár az örökségből és ki is jelent. Nos? 😅

Épp ezaz, hogy amikor hétvégente elmegyek a páromhoz, azért is szid engem.

jan. 10. 20:31
 14/63 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy sejtettem, egyből jön a kifogás. Nem akarsz te változtatni, csak jöttél hisztizni egyet.
jan. 10. 20:33
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

Van apu a sztoriban?

Mert neki szerintem az hiányzik.

jan. 10. 20:36
 16/63 A kérdező kommentje:

14. Nem igazán tudok, most kezdtem dolgozni. Semmi félretett pénzem nincs. Ráadásul annyit nem keresek hogy külön tudjak menni. 😅

15. Nincs. Kiskoromban elhagyott minket.

jan. 10. 20:37
 17/63 anonim ***** válasza:
73%
13. Miért baj ha kijelent vagy "kitagad"? Egyáltalán tudod hogy ez mit jelent? Szerinted tényleg el fog menni ügyvédhez hogy végrendelet írjon? Az örökség miatt vele fogsz élni élete végéig?
jan. 10. 20:38
 18/63 anonim ***** válasza:
51%
Igen, persze. Költözhettél volna a kanodhoz eleve ezek szerint.
jan. 10. 20:39
 19/63 A kérdező kommentje:

17. Csak annyiból számít, mint írtam nemrég kezdtem dolgozni. Nincs megtakarított pénzem és nincs jó keresetem sem. Nem tudok külön költözni, mivel akkor nem fogok tudni mit enni.

Nem, nem emiatt élek vele. Fentebb leírtam.

Bár mit is vártam, hogy itt bárki használható tanácsot fog adni, ítélkezés helyett.. 😅😩

jan. 10. 20:40
 20/63 A kérdező kommentje:

18. Kan? Ő a párom, de te eléggé bunkó vagy.

Mint írtam, nem Budapesten él, nem is az országban. :)

jan. 10. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!