Miért ordít és sír mindig? Hogy tudnám ezt megszokni?
Anyukám sajnos eléggé hirtelen haragú. Igazából bármi baja van, vagy ordít velem vagy sír. Nem tudja a dolgokat higgadtan kezelni.
Mit tudnék tenni, hogy ne menjen rá az idegrendszerem?
Külön költözni nem tudok, nincs annyi keresetem. Sajnos paromhoz menni sem, mivel a munkám Budapesthez köt.
Volt, hogy sok ideig nem laktam itthon mivel a viselkedése elüldözött.
Tény, én sem vagyok szent. Kikapcsolódás nekem az online játék és szeretek edzeni. Igazából mindenért megszól, amit csinálok. Ez alól kivétel igazából nincs is.
11. Amint elmennék innen, azzal fenyeget hogy kitagad, kizár az örökségből és ki is jelent. Nos? 😅
Épp ezaz, hogy amikor hétvégente elmegyek a páromhoz, azért is szid engem.
Van apu a sztoriban?
Mert neki szerintem az hiányzik.
14. Nem igazán tudok, most kezdtem dolgozni. Semmi félretett pénzem nincs. Ráadásul annyit nem keresek hogy külön tudjak menni. 😅
15. Nincs. Kiskoromban elhagyott minket.
17. Csak annyiból számít, mint írtam nemrég kezdtem dolgozni. Nincs megtakarított pénzem és nincs jó keresetem sem. Nem tudok külön költözni, mivel akkor nem fogok tudni mit enni.
Nem, nem emiatt élek vele. Fentebb leírtam.
Bár mit is vártam, hogy itt bárki használható tanácsot fog adni, ítélkezés helyett.. 😅😩
18. Kan? Ő a párom, de te eléggé bunkó vagy.
Mint írtam, nem Budapesten él, nem is az országban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!