Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ordít és sír mindig?...

Miért ordít és sír mindig? Hogy tudnám ezt megszokni?

Figyelt kérdés

Anyukám sajnos eléggé hirtelen haragú. Igazából bármi baja van, vagy ordít velem vagy sír. Nem tudja a dolgokat higgadtan kezelni.

Mit tudnék tenni, hogy ne menjen rá az idegrendszerem?

Külön költözni nem tudok, nincs annyi keresetem. Sajnos paromhoz menni sem, mivel a munkám Budapesthez köt.

Volt, hogy sok ideig nem laktam itthon mivel a viselkedése elüldözött.

Tény, én sem vagyok szent. Kikapcsolódás nekem az online játék és szeretek edzeni. Igazából mindenért megszól, amit csinálok. Ez alól kivétel igazából nincs is.

2024. jan. 10. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

50. Aki segítőkész volt, válaszoltam neki. :)

49. Gondolom sírna, mint amikor először kidobott. 🤗

2024. jan. 11. 17:55
 52/64 anonim ***** válasza:
77%
Kifiogások sorolása nem válasz. Nem kicsit szánalmas, hogy a kérdésben előadod a hattyú halálát, változtatni nem akarsz, a hozzászólásokban meg vihogsz össze vissza.
2024. jan. 11. 18:36
 53/64 anonim ***** válasza:
82%
Te még nem félsz eléggé ha bent mered hagyni azt a két tányért.. Én ugyan nem mernék olyat csinálni ami triggerel egy labilis családtagot. Úgy csinálom a dolgokat hogy ne ordítson, kényszer. Anyukád szerintem light-os.
2024. jan. 11. 19:19
 54/64 A kérdező kommentje:
52. Semmiben nem nyilvánultál hozzá, hogy segíts az emberen. Trollkodsz, pocskondiázod az ember párját és még te hivod kifogás keresésnek. Mindennap dolgozom, amennyit csak tudok. A segítőknek köszönöm. Többire nem kívánok reagálni, kevés az időm a sok hülyére.
2024. jan. 11. 19:34
 55/64 A kérdező kommentje:
Tettél hozzá.*
2024. jan. 11. 20:28
 56/64 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Több hozzászólót irritált a nevetős fej -szóvá is tették- amit te inkább kínosnak nevezel. Mindegy, nagyítóval sincs észrevehető különbség. Miért tetted oda mégis, majdnem minden kommentedhez?

Jólesett bosszantani őket?

Anyáddal is hasonlóakat csinálsz? Akkor nem nagy csoda, hogy ordít, meg sír.

2024. jan. 11. 22:30
 57/64 anonim ***** válasza:
34%
Azért ordít,meg sír anyád,mert életképtelen a gyereke,aki örökre a nyakán marad.
2024. jan. 11. 22:44
 58/64 A kérdező kommentje:

56. Nem jött le a lényeg, de nem igazán zavar

57. Őszintén, te mit tettél le az asztalra? Szerintem fele annyi dolgot nem éltél meg mint én. És most nem a szülői kapcsolatra gondolok, az teljesen mellékes.

2024. jan. 11. 22:46
 59/64 anonim ***** válasza:
85%
Én 16 éves korom óta dolgoztam a suli mellett,19 évesen elköltöztem otthonról,addig is beleadtam mindenbe.20 évesen házasodtam,21 évesen megszületett az első gyerekem,mellette,meg a 2 testvére mellett elvégeztem a fősulit,természetesen munka mellett.Ma 37 éves vagyok,idén letelik a lakáshitelünk is.Eddig ezt sikerült letenni az asztalra.Segítségünk anyagilag nincs,nem is volt,a férjem félárva,az én szüleim betegek,őket pluszban segíteni is kell, szerencsére nekem is van 2 testvérem,így nem egyedül.
2024. jan. 12. 07:40
 60/64 anonim ***** válasza:
77%

Lejött a lényeg: nagy esélye van annak, hogy te stresszeled/idegesíted anyádat, ő meg ordít, vagy sír, mert már nem tudja elviselni, talán nem is érti, mi baja folyton.

Te pedig a saját idegrendszered miatt aggódsz...

Tapasztalatból beszélek, volt részem ilyen szadizásban.

2024. jan. 12. 10:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!