Samsung után nehéz megszokni a xiaomit? Eddig mindig csak samsungjaim voltak de most tönkrement, és nincs pénzem samsungot venni.
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 11:06
1/3 anonim válasza:
Nem nehéz, mitől lenne az? Én is váltottam pár éve Samsungról Xiaomira (most meg majd valószínűleg vissza Samsungra), mindkettő Android, ugyanazok az appok elérhetőek rá, semmi extra nincs benne.
2/3 anonim válasza:
Ez mindenkinek egyedi kérdés. Nekem a Huawei után is fura volt a Samsung, meg hiányoltam is belőle pár dolgot. A szar kameráját, és újjlenyomatolvasóját meg soha nem fogom megszokni. (A50)
3/3 anonim válasza:
" nincs pénzem samsungot venni."
Ne aggódj, jövő ilyenkorra kajára nem lesz, így praktikus okokból azzal jársz a legjobban, ami a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!