A porcelán héjat, ami a fogamon van 1 éve, még mindig nem tudtam megszokni, kellemetlen és megkeseríti a mindennapjaimat, ez normális?
Fogátültetésről nem hallottam, de ha kihúzatod a csonkot, és korona helyett teljesen pótoltatod a fogad implantátummal, azt szerintem meg tudnád szokni, még nem hallottam, hogy bárkinek ilyen gondja lett volna vele. Ráadásul csavarral teszik be, így nem kéne félned attól, hogy kiesik.
Bár bevallom, én a kerámia koronáról is úgy tudtam, hogy csak orvos tudja leszedni, ha egyszer felkerült... jó tudni, hogy csak úgy leeshet.
Nem olcsó mulatság az implant, de a többi fogászati beavatkozás sem az. Én mindenképpen bevállalnám a teljes fogcserét, annak a fekete-sárga csonk-fognak már úgyis mindegy. Gyökérkezelték, el is színeződött, ráadásul még fáj is... sokkal jobban jársz, ha kihúzatod a francba és tetetsz a helyére implantot, mielőtt még totálisan odarohad a korona alá és elsorvasztja az ínyed.
"végeznek fogátültetést?"
Nálunk lehet, hogy nincs, de van már, ahol végeznek.
Van normális bölcsességfogad?
Azt lehet átültetni.
Érdeklődj utána, szerintem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!