Gekas Amanatidis kérdése:
Éreztétek már úgy, hogy mérgező a szüleitek van?
Figyelt kérdés
Bevallom őszintén ez a felismeres csak pár hónapja van bennem. Történt egy családi veszekedés (szülők vs én és feleségem), ami után mintha egy teljesen más dimenzióba látnám az egészet. Több napi gondolkodás után beismertem magamnak, hogy bizony bergezőek. Vissza tekintettem gyerek koromra, amikor az esetek többségében csak ledegradáltak, nem erősítették bennem az önbizalmat, inkább ellenkezőleg. A helyzet nem változott, miután felnőttem, tehetetlen gyereknek tartanak (holott azért letudom tenni eredményeket). Házasságom után valamivel visszább vettek, de megint eljött egy pont, hogy kibújt a szög a zsákból. Elég obszcén módon beszéltek velem és a feleségemmel is, ami után még ők voltak felháborodva (pláne, hogy erélyesen megvédtem az asszonyt). Mielőtt felháborodva, hozzám lenne vágva, hogy felnőtt ember a szüleivel él, nincs külön ház, lakás stb ennek is megvan a maga története.2024. jan. 9. 08:54
31/34 anonim válasza:
30
Együttérzek veled, főleg az abszolút elutasítás miatt anyukád részéről.
Nekem nem volt lehetőségem egyikükkel sem beszélni erről érett fejjel, mert már meghaltak, mire eljutottam odáig, hogy morzsákból összeszedjem a családunk történetét és az ő életük nehézségeit is lássam, megértsem.
32/34 anonim válasza:
24-es, ja, persze, ha nem vagy állami gondozott, akkor csak boldog , nyugodt családi környezetben nőhetsz fel… ha nem alkoholista senki, akkor ok, ha nem vernek (mondjuk, minket igen), akkor ok. Micsoda baromság!
33/34 anonim válasza:
28-as, igen, nálunk is ez ment, kaptunk enni, meg volt tető a fejünk felett.
Akkor ő milyen tökéletes..
34/34 anonim válasza:
És igen, megbeszélni?? Nálunk??? Ilyen nálunk nem létezett, hogy beszélgetés, csak az volt a téma, hogy milyen házimunkát kell elvégezni, melyik szomszéd mennyit dolgozik. Ez se érti meg az, aki nincs benne, volt olyan, akinek mondtam, hogy nem jó a család, mire megkérdezte, hogy milyen volt anyám kapcsolata a rég halott apámmal, s csodálkozott, hogy soe volt ez téma…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!