Éreztétek már úgy, hogy mérgező a szüleitek van?
Nem éreztem... egyértelmű volt.
Kérdező: miért mérgezed magad velük??? Felnőtt vagy, innentől kezdve lehet leszrni őket jó magasról, és nem beavatni az életedbe.
Én 21 éves koromban megtettem ezt a költözésem után ;), azóta eltelt 13 év lassan, évi maximum kétszer találkozok velük ilyen-olyan családi programon, de annyi.
Mondjuk én nőként hozzá nem mennék olyan "férfihoz", akivel nem tudok közös életet kezdeni, hanem esetleg az anyósékkal kell csak egy telken belül éljek - de ha egy házban, na, az aztán kizárt.
És a maga története, az az, hogy inkább héderel a mérgező szülőkkel az ilyen ember, csak ne kelljen albérletbe mennie.
Tudom, miről beszélek, nagyon is, de én inkább nem ettem hó végén főtt ételt, csak ne kelljen többé otthon élnem.
Ennyit megért a szabadság és nyugalom.
Amikor ti költözködtetek, az ingatlanárak biztosan nem voltak az egekben szerintem
Valaki rákényszerülhet hogy nem tud költözni, akár pl. valamilyen betegség vagy bármi miatt nem tud olyan pozícióban dolgozni hogy megengedhesse magának. Senki történetőéről semmit nem tudhattok, de a konzerv-megoldások azonnal, rögtön záporoznak.
Meg a "én nőként aztán hozzá nem mennék ahhoz aki otthon lakik" -> gondolom ha nem otthon lakna és összejönnél vele, akkor is csak ő támogasson anyagilag, mert rögtön, azonnal anyagiakról szól a gondolkodásod.
Ha már hàzasok, biztos együtt vannak pár éve, mikor az ingatlanárak is olcsóbbak voltak. Külföldre is ki lehet menni együtt.
Nem kell megmagyarázni, én is elköltöztem 18 évesen a valóban mérgező szülőmtől, pedig volt, hogy kb. éheztem, miután mindent kifizettem. De aki a szüleivel él családostól, annak bocs, annyira borzasztó szülei nem lehetnek, ha nem volt lélekölő velük élni eddig sem. Nyilván vannak hibáik, nincs tökéletes szülő, de annyira sz*rok csak nem lehetnek.
Menjetek, költözzetek el és akkor nem fognak tudni mérgezni. De úgyis meglesz a kifogás, mert kényelmesebb, ha a gonosz, mérgező szülők oldják meg a lakhatást.
Ez kb olyan mint amikor a lányok évekkel az eset után (pali meggazdagodása után) rájönnek hogy őket bizony megerőszakolták.
Nyilván itt te magadat akarod igazolni ezzel hogy "ők bizony rossz emberek, ezért nekem van igazam"
Nyilván anyád azért hordott 9 hónapig a szíve alatt, apád meg azért aggódott egészen a szülésig, meg aztán azért éjszakáztak egy éven át felváltva melletted és pelenkáztak meg etettek három négy óránként, mert rommá akarták mérgezni az egész életedet!
Hát hogyne... Persze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!