Huszonéves otthonlakó fiatal vvagyok és a szüleim patáliát rendeztek, nem engedtek el szilveszterezni, ez rendben van szerintetek?
Lehet, hogy nappalis egyetemista.
Mondjuk az szerintem is kulcskérdés, amit ügyesen elkent a kérdező, hogy jár-e egyetemre vagy valami szakképzésre. Ha nem, és csak otthon teng-leng, akkor simán lehet, hogy a szülei egyszerűen ki vannak bukva rá (teljes joggal!) és ott tesznek neki keresztbe, ahol tudnak.
#4 Egyszer voltam, 18 évesen, de akkor is olyan patáliát rendeztek, hogy csak na, ráadásul olyan barátnőmmel, akit gyerekkorom óta ismernek. Illetve mégegyszer, de akkor hetekig szerveztem és falaztak nekem,.ez meg ma jött hirtelen. Esetleg arra nem gondoltok, hogy lehet diákmunka pénz, vagy ajándékba kapott pénz? A másik, hogy akkor törődj bele, hogy sehova nem mehetsz még tanulsz, a csoporttársaim meg kiröhögnének, ha azt mondom, apám nem enged. Mások meg 14-16 évesen is mehetnek.
A szüzességféltés megy, de nem tudom, de abszolút nem vagyok olyan, barátom sem volt és szerintem nem is lesz soha ilyen miatt. Lehet 40 éves koromig akarják őrizni. De ennyi erővel a bátyám is "felcsinálhatja" a csaját,.addig a párnát úgysem tudta, zengeni szokott a ház. Ő meg mehet bárhova?? Amikor akar? Autót is adtak hozzá? Megkérdeztem nem-e vinne el, mert épp ugyanabba a városba indultam, de valami flegmát beszólt...
"valami flegmát beszólt..."
Valami flegmát, amit még 15-20 perc lesz kitalálni, hogy ütős legyen. Igaz, pistike?
De, lenne, miből. Meg amúgy is szerinted nem anyám vette neki a kocsit, meg tankolja, veszi a kereket, biztosítást stb.
Irígylem azokat, akik csak bejelentik, hogy elmennek és kész. Ez sajnos szerintem még élnek ez lesz, nem hiszem, hogy változni, 18 évesen meg alatta mindig ezzel biztattak és lám, csak rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!