Egy srácnak hány éves korában illik elköltözni otthonrol?
Figyelt kérdés
Mi az a kor ami után már gáz otthon " mamahotel"-ba lakni?2023. dec. 12. 17:50
31/38 anonim válasza:
A panelben is áthallani a szomszédokat!
Húgom a pasijával egy garzonban lakik, és az oldal szomszéd szó szerint baxik rájuk"!Mindent áthallani!
Családi házban vastagabbak a falak.
32/38 anonim válasza:
Nekem 25 éves koromtól nem kellett olyan pasi aki még otthon lakott.
Nem kell a saját ingatlan, e egy albérletre legyen már igénye.
33/38 A kérdező kommentje:
Utolsó.. ez élethelyzet függő milyen életet kaptak az emberek.. én például Németországban dolgozom és anyámmal nem hogy egy házban , de sajnos egy szobába is lakunk... Sajnos jelenleg nincs Szabad egy személyes szoba
2023. dec. 13. 21:24
34/38 anonim válasza:
Nem lehet pontosan válaszolni a kérdésedre, mert mindenkinek máshogyan zajlik az élete.
Sokan szokták írni, hogy 23-28 évesen illene elköltözni otthonról, és saját életét élni-e. Nem értek egyet ezzel a kijelentéssel.
Kérdező a te ested megint más, mert gondolom nagyobb albérletbe nem tudok menni, vagy ezernyi más oka lehet.
35/38 anonim válasza:
34-es: Szerintem sincs mindenkire, mindenhol érvényes szabály. Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy jobb, ha a felnőtt külön él. Vannak kivételek, de együttélés esetén jobban beleszólnak a szülők az életébe (nemcsak a zsarnokokra gondolok, enyhébb formában szinte minden szülő ezt teszi az otthon maradt felnőttel), valamint nehezebb tartós kapcsolatot létesíteni. A társ nem biztos, hogy szívesen összeköltözik a szülőkkel. Tehát ez egy hátrány a legtöbb esetben. Legkésőbb 30 éves korig jobb, ha egy fiatal különköltözik.
36/38 anonim válasza:
Nincs ilyen. A megfogalmazásod miatt. Ha meghatároznál paramétereket, akkor lehetne válaszolni, de így a kérdésnem nincs értelme, mert rengeteg ember működése kívül esik azon, ahol ez az életvezetési forma összeköthető a cikiséggel. Pl én azt szeretném majd, hogy közel éljek a szeretteimmel. Barátok és gyermekek, unokák, ha lehet részben egy térségben, de minimum séta távú szomszédságban. Na akkor nálam már értelmezhetetlen a kérdés, mert amikor én 90 leszek, a gyermekem meg 70, akkor is azt szeretném, hogy ott éljen. Aztán mindenki ahogy akarja, de a lényeg, hogy nincs általánosítható illik, ha nem hozol meg minimális paramétereket.
37/38 anonim válasza:
36-os: A szemléleteddel az a gond, hogy nem várhatod el a gyerekedtől, hogy az egész életét a közeledben élje le. Az egy dolog, hogy mit szeretnél. Jobb lenne, ha elengednéd lélekben a gyereked, nem azért hoztad a világra, hogy mindenáron a közeledben éljen. Ha a boldogságát, megélhetését több száz vagy több ezer km-re találja meg, az az ő dolga. Jobban tennéd, ha a párkapcsolatodra, a barátaidra, hobbikra irányítanád a figyelmedet. Ha nincsenek , építs ki őket. A lényeg, hogy ne unatkozz és ne telepedj pótcselekvésből a gyerekedre.
38/38 anonim válasza:
Amikor megvan a rávaló. Mert az elköltözés nem misztikum, hanem anyagiak kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!