Hát, mondjuk én óvatosan ismerkedem otthon lakó srácokkal. Nem a saját lakás érdekel, 23 vagyok, nekem sincs és a kortársaim nagyrészének sem valószínűleg.
Viszont azokat kerülöm messziről, akikre anyuka/apuka főz/mos/takarít mert aki ennyire önállótlan az sanszos hogy párkapcsolatban meg tőlem várná el hogy megcsináljam neki anyu/apu helyett. Barátnő szeretnék lenni egy párkapcsolatban, nem bejárónő vagy anyuci 2. Én is érettségi óta külön lakom és önállóan vezetem az életem, nem gondolom, hogy ez olyan borzasztó nagy elvárás lenne.
Szóval abszolút előbbről indul az ismerkedésnél, aki egyedül lakik.
2023. dec. 13. 04:27
24/38 anonim válasza:
Azért 30 körül legyen legalább igénye elköltözni otthonról 😅
2023. dec. 13. 06:44
25/38 anonim válasza:
23 volt egy baratom, aki odavitte lakni a baratnojet az anyjahoz. Eltelt ket ev, osszehazasodtak, meg mindig ott eltek. Felvettek a babavarot, rakoltottek egy valag penzt az anyja hazara. Azota eltelt meg ket ev (ez volt iden tavasszal) vettek egy hazat, a felesege terhes lett, egesz nyaron es osszel epitkeztek, egy hete koltoztek be, egy honap van hatra szulesig. Ket honap mulva 28 evesek lesznek.
2023. dec. 13. 06:45
26/38 anonim válasza:
De nem mindenki cuncicica, akit bepakolhatsz anyád mellé.
2023. dec. 13. 09:08
27/38 anonim válasza:
Jó lehet úgy dugni, hogy a szülők a szomszéd szobában hallgatják a hangjátékot. De ha nem is szomszéd szoba, akkor is, egy élettér. Fürdőszobába menni, konyhába menni egy kávét meginni, szerintem nagyon gáz a másik félnek, akkor is, ha kacsalábon forog a ház.
2023. dec. 13. 09:16
28/38 anonim válasza:
27: van olyan ember aki magasról tesz arra, hogy ki mit hall, látom, gondol stb. Nem hiába keres 800 nettot, ahhoz napi szinten elég sok emberen át kell verekednie magát ezért a pénzért ha vmi vezető
2023. dec. 13. 09:21
29/38 anonim válasza:
800 nettó sok, de nem pszichopata sok.
2023. dec. 13. 09:55
30/38 anonim válasza:
28, nem kell ettől annyira hanyatt esni, a vejem 31 éves, és 800 a nettója, fejlesztő mérnök multinál, és nem vezető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!