Egy srácnak hány éves korában illik elköltözni otthonrol?
8.
MINDIG és MINDENKI fizet a punciért!
Amikor gyúrsz, hogy teccetős hasizmod legyen, amikor a drágább inget és drágább parfümöt veszed a csaj miatt, amikor a csajt étterembe és nyaralni viszed, miközben neked elég lenne egy hambi, meg a városi strand,...
Amikor már fix munkája van ès boldogulni tud. Vagy mikor nő ügy van a dologban. De amúgy olyan 24-25 èves korban már illenèk. Az egy negyed èvszázad. Vagyis egy emberöltő.
"Mondjuk nekem sok választásom nem volt mert otthon már elviselhetetlen volt a helyzet a mindennapos viták miatt.
De ha valaki kijön a szülőkkel, a ház nagy, jó környéken van, és sok más, hasznos dologra tud költeni, akkor minek menjen albiba?
Arról nem is beszélve, hogy mit ér a srác azzal, ha keres 400-at (TUDOM! Az semmi, mert 5M, kell havonta, vagy mint a te fizud, legyen 8M.), amiből 200 az albi? A maradék 200-ból fog tudni csajozni?
Amikor már megteheted, készen állsz rá. Nyilván teljesen más az, ha valaki mondjuk még tanul és nincs pénze lakásra, az albérletet meg nem gondolja, hogy megéri, ha ott a lakás és akkor inkább otthon lakik dolgozik, tanul, gyűjt valamennyi pénzt meg más az, amikor már elmúlt valaki 40, egész nap a gép előtt pünnyed, hasán a cheetos, nem dolgozik, nem tanul és körülötte ugrál mindenki, úgy, hogy ő él, mint hal a vízben.
De alapvetően szerintem nincs ilyen kor, amikor már gáz otthon lakni, a legtöbb szülő általában nem akarja minél hamarabb kirúgni a gyerekét, bárkivel történhet bármi olyan is egyébként ami miatt mondjuk haza kell költöznie és a családodnak jó esetben ez nem teher önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!