Hány évesen illik elköltözni otthonról?
26 éves nő vagyok, szingli, diplomás, önálló, nincs különösebb motvációm arra, hogy elköltözzek. Két hotel is felajánlott egy rezervációs manager állást (az egyik a régi munkahelyem volt), fizetés nagyjából megegyezik. Az egyik nyújt szállást, a másik húsz percre van otthonról kocsival. A szüleim azt mondják, hogy azt fogadjam el, ami közel van, mindenki más azt, hogy ideje különköltözni.
Én nem akarok mindenáron otthon maradni, de elköltözni sem. Mindkét hotel egyformán jó, előrelépési lehetőségek is vannak.
Én 31 évesen a családi kecóban lakok, senkit nem zavar néhány “mamhotelezősön” kívül. Ráadásul egy felnőtt ember pontosan tudja, hogy épp élősködik, vagy kiveszi a részét mindenből, jóból, rosszból.
Milyen jó is lenne a nagycsaládból egy üres albérletbe menni…. (Irónia)
Nincs olyan, hogy "illik". Családtól függ. Vannak szülők, akik alig várják, hogy a gyerek elköltözzön, és vannak olyanok, akik a küszöbre fekszenek, csakhogy NE költözzön el.
Én elköltöznék, de nem elégednék meg a munkahelyi szállással, törekednék egy saját lakásra is, mert később, ha a szüleid öregebbek lesznek, esetleg az egyikük egyedül marad, sokkal nehezebb lesz elmenned akkor is, ha már igazán akarsz.
Azt fogadd el amelyik neked szimpatikusabb, ha pedig te szeretsz otthon lakni és a szüleidet sem zavarja, akkor nyugodtan, szerintem nem kell siettetni a költözést.
Én 22 évesen költöztem külön, sokan dicsértek miatta, de őszintén ha jobban kijöttem volna a családommal és normális helyen laktunk volna, akkor biztos nem ilyen korán költözöm el, hiszen pénzügyileg nem valami effektív...
Külön költöznék. Ha kikerülsz a szüleid lakásából, új nézőpontból fogod a világot szeml3lni, ami hasznos. Ha nem akarsz többet ott dolgozni, még mindig visszaköltözhetsz.
De ha laktál már külön, akár csak koliban, akkor ez az érvelés nem érvényes, akkor a közelit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!