18 év körüliek! Ti mennyit segítetek otthon a
szüleiteknek?
Figyelt kérdés
Anyukám néha kiakad, mert ha nem kér meg valamire, magamtól nem segítek. Ritkán kitakarítom a szobám,mosok magamra, de mindig húzom a szám, ha megkér, hogy segítsek. Magamtól nem tenném. Ti mennyit segítetek otthon?
#25 Verd magad a saját lakásodra, nagybetűkkel, ezt tudtad elérni úgyis, ennyit tudsz felmutatni, megengedem, hogy jutalmazd magad. Engem általában nem szokott érdekelni, hogy ki kivel lakik, de akinek ennyire ki kell hangsúlyozni, hogy SAJÁT, meg EGYEDÜL LAKOM, az egy igazi csicska az élet bármely más területén, pont mint te.
2023. dec. 11. 14:48
32/38 anonim válasza:
31es, mondod te hogy csicska aki a gyerekszobában veri esténként mert normális nőnek az életben nem fog kelleni. Nekem van lakásom, férjem, gyerekem, neked mid lesz? Max csuklóizületi gyulladásod a recskától. Már ha anyuci meg nem lát és le nem szidja a rossz kicsi fiát.
Egy anyu cicijén szopikázótól nem kell engedély, van elég felnőtt a környezetemben. De siess, lassan vacsi anyu meg ne haragudjon ha késel és csúszik az esti 7 órás fürcsi.
2023. dec. 11. 16:17
33/38 anonim válasza:
26oska anyuci megengedte hogy ide regisztrálj? nehogy dádá legyen a pici popsidra, vagy karikor ne hozzon ajándékot a jézuska. Lehet kapnál végre egy műpuncit, nőhöz úgyse lennél soha köz7zelebb, nem kell nekünk az ilyen lúzer
2023. dec. 11. 16:19
34/38 anonim válasza:
#33 De látom érzékeny pontra tapintottam, mert "érett, saját lakásos felnőtt nőként" egy 18 évessel beszélsz úgy mint egy kutyával. Nem a seggedből rántottál ki, tehát velem így nem beszélsz. Kettő, őszintén, igen, eddig csak egy nőm volt, de az a pár hónapos kapcsolat többet ért mint a te, meg a férjed egész élete. Három, ha tényleg anyuka vagy, és nem valami troll aki így vezeti le a feszültséget, akkor mond meg a kis fattyúidnak, hogy ne viselkedjenek úgy mint aki kixarta őket.
2023. dec. 11. 16:25
35/38 anonim válasza:
31
"Nekem van lakásom, férjem, gyerekem, neked mid lesz?"
Akkor még valami hiányzik, ha ilyen feszült vagy.
Nyugalom.
Az neked is jót fog tenni.
2023. dec. 11. 16:57
36/38 anonim válasza:
*32 -nek
2023. dec. 11. 16:58
37/38 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy idáig eljutunk, nem sok értelme az ilyen eszetlenekre időt pocsékolni, úgysem fognak megváltozni.
Amúgy köszönöm azoknak, akik értelmesen válaszoltak, az építő kritikákat, viszont azzal nem értek egyet, hogy nincs eszközöm az életre, mert totál nem ismeritek a hátteremet, és a kérdést sem azért tettem fel, hogy hatással legyen rám, hanem csak kiváncsi voltam szimplán.
2023. dec. 11. 20:54
38/38 anonim válasza:
Én se segitettem semmit, mert egy zsúfolt lepukkadt szarban éltünk és kár volt érte megmozdulni, most hogy a magam ura vagyok, a magam modern lakásában, szinte tisztaságmániás is lettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!