Hogy szoktátok hívni a szüleitek nemi szerveit mikor ez a téma otthon?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 18:06
1/23 anonim válasza:
El se tudom képzelni azt a beszélgetést. Kifejtenéd?
2/23 anonim válasza:
Nem szoktam hívni. Maradjon ahol van mindegyik.
3/23 anonim válasza:
Mármint, mi a téma? Nem nagyon szoktunk egymás nemi szervéről beszélgetni...
4/23 anonim válasza:
Épp úgy, mint más emberekét. Nincs különbség.
5/23 anonim válasza:
Van olyan nálatok amikor időközönként előjön ez a téma?
6/23 anonim válasza:
Sehogy, nem volt olyan téma, ahol bárhogy is hívni kellett volna - egyébként igaza van valamelyik válaszolónak, maradjon ahol van, nem hívjuk 😂😀🙇😂
7/23 anonim válasza:
45 éves vagyok, de még sose beszélgettem a szüleimmel a nemi szervükről….
8/23 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Miért kellene másként hívni mint ami? Amúgy nem nagyon szoktunk a nemiszerveinkről diskurálni. Amikor anyunak volt nőgyógyászati műtétje, akkor beszélgettünk róla (méh és petefészek eltávolítás), a szülések után néhány héttel anyu rákérdezett, hogy minden rendben van-e már velem, mert tudta, hogy akadt probléma szülésnél gazdagon és párszor a fiaim is rákérdeztek, hogy apának és a nagypapának is pisilője van-e, mondtam, hogy igen és ezzel ennyi volt a téma kivesézése.
9/23 anonim válasza:
Életemben nem beszéltem még a szüleim nemi szerveiről és nem is áll szándékomban, de alapvetően anatómiai kifejezéseket használnék, ha egészségügyi vagy szexszel kapcsolatos témákról beszélnék a szüleimmel, mint a pénisz, herék, vulva, vagina stb. Nem szeretem a prűd körülírásokat.
10/23 anonim válasza:
Sehogy, mert nem szokott ez lenni a téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!