18 év körüliek! Ti mennyit segítetek otthon a szüleiteknek?
Amúgy rossz a kérdés is alapból...
Mennyit segítettünk...
Ha a lustaság fontosabb neked mint anyukádnak segíteni akkor teljesen mindegy ki mennyit segített 18 éves korában, vagy nézzünk statisztikát, hogy egy átlag háztartásban, egy átlag 18 éves mennyit segít a házi munkába?
Mert lehet hogy nem sokat.. Na de attól még az lenne a normális ha segítene. Nem a bányába kérik hogy mennyél csákányozni, jó esetben megkérnek hogy légyszíves mosogass már el vagy egyéb, fél órás házi munkák. Azért vért ne izzadjunk már ez miatt.
Szerintem a szülők hibája, ha nem veszi ki a gyerek a részét az otthoni munkákból, talán máshogy kellett volna nevelni...
Én amúgy 10-12 éves koromban már kb akármit megfőztem megsütöttem, 15 éves koromra 90%-ban össze is takarítottam a konyhát a kotyvasztásom után és 1-2 havonta, mikor jöttek a haverjaim kitakarítottam az egész házat. Ekkor már mindent tudtam csinálni, de tény, hogy nem nagyon gyakoroltam és zömében anyám tartotta rendben a házat, én meg max a szobámat és a kutyám által bejárt útvonalról takarítottam el a nyomokat, nehogy kitalálják, hogy újra kinti legyen...
Érdekes amúgy, hogy azt, hogy elindítsam a mosógépet, meg a szárítót, kifejezetten nehezen engedték át, talán 17-18 éves koromig nem volt kimondva, de nem csinálhattam.
9
"De igenis érdekli a normálisabb embereket,"
Kibszott módon senkit nem érdekel ez. És itt most nem a szüleidről beszélek, hanem általában. Senkit nem érdekel, és senki nem fog tutujgatni a világban. És etek a nem akartam megszületni emberek inkább kapják össze magukat, mert a világot ez nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!