Rosszul láttam?

Figyelt kérdés

Helló mindenkinek!

Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.

Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.

Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!

Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.

Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.

Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!

Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!

Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?

A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.

Ki mit gondol?

2023. dec. 1. 21:52
 81/108 A kérdező kommentje:
Jolvan nem sokan értik a dolgokat!😂 lényeg idegenre nem hasonlithat. Kész.
2023. dec. 3. 10:50
 82/108 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem kérdezel rá??
2023. dec. 3. 10:52
 83/108 anonim ***** válasza:
86%

Egy kéthónapos gyerek mindenkire is hasonlít :D

Szerencsétlen barátnőd...

Más: nem akarsz inkább a helyesírás tanulásába fektetni ennyi energiát, mint a szrkeverésbe???

2023. dec. 3. 11:03
 84/108 anonim ***** válasza:
84%
Könyörgöm, egy 3 hónapos babáról beszélünk, hogy a ge-cibe hasonlíthatna bárkire is?? Majd 5 -10 év múlva lehet erről szó, de 3 hónaposan? Őrült, és gyökér is vagy, amiért balhét akarsz szítani.
2023. dec. 3. 11:07
 85/108 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező,te retardált vagy?

Értjük, nem hasonlít. De te érted, hogy mi a franc közöd van más gyerekékhez és magánéletéhez?

2023. dec. 3. 11:08
 86/108 anonim ***** válasza:
82%
Ráadásul írni se tudsz, garantálom, hogy némelyik kisiskolás szégyent tudna rád hozni.
2023. dec. 3. 11:10
 87/108 anonim ***** válasza:
13%

"Majd 5 -10 év múlva lehet erről szó, de 3 hónaposan?"

Te láttál már gyereket életedben? :DD

2023. dec. 3. 11:11
 88/108 anonim ***** válasza:
92%

Persze, add még a lovat a kérdező alá, mert hát már egy naposan, ránézésre kiderül, hogy ki a gyerek apja. Miért is létezik apasági teszt, nem is értem. Te is egy atomkur-va okos emberke lehetsz.

2023. dec. 3. 11:16
 89/108 anonim ***** válasza:
92%
Persze, mindenki rosszindulatú és ostoba csak te nem, mert idekeveredett 1 hímsovi incel, aki szerint minden nő félre..r meg r.b.nc és ő egyedül ért veled egyet, na és ketten együtt olyan okosak vagytok, hogy ti ránézésre megmondjátok, hogy egy újszülött kisbaba kire hasonlít...Egy sz.rkavaró rosszindulatú sz.j.a vagy, semmi több. Viszket neked ott lent a barátnőd férjére.
2023. dec. 3. 12:01
 90/108 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem itt nincs is barátnő, se exférj, se keresztanya.

A kérdező szült egy gyereket, és látja benne a volt pasiját (valószínű lövése sincs kié) és most be van tojva, hogy a jelenlegi pasija is észreveszi.

2023. dec. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!