Rosszul láttam?
Helló mindenkinek!
Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.
Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.
Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!
Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.
Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.
Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!
Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!
Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?
A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.
Ki mit gondol?
Hogy az ördögbe ne hasonlíthatnának egymásra idegenek?
Olyan is előfordult már, hogy egy valódi bűnöző helyett másvalakit csuktak le, mert teljesen úgy nézett ki, mint ő. Azt hitték, hamis személyit szerzett. Hetekbe telt, mire kiderült a hiba. Nem voltak rokonok, nem is ismerték egymást.
Nekem mindkét szülőm sötétbarna hajú, én meg szőke hajjal születtem (azóta világosbarna). Senki nem kezdett spekulálni, hogy biztos anyámnak volt egy szőke exe és tőle vagyok. Apai nagyanyám világosabb haját örököltem, ennyi.
Unokaöcsémre azt mondták újszülött korában, hogy az anyjára hasonlít. Aztán telt az idő és tiszta apja lett belőle. Újszülöttről ne nagyon alkoss véleményt, mert még sokat fog változni.
A kérdésedre visszatérve: ha az érintett szülők bármire "gyanakodnának", majd lépnek ők, ha akarnak. Neked nem kell kavarni a sz@rt, semmi közöd hozzá, csak rosszat teszel mindenkinek.
Nagybátyám két fiút nevel. A nagyobbikra mindig mondják tiszta apja!
1 éves volt a pici , amikor nagybátyám megismerkedett a fiú anyjával.
Ennyit erről.
Egyébként kétpetéjű ikrek esetében ez nincs kizárva, hogy 2 külön apától legyenek a gyerekek (de nyilván akkor kb egyszerre kellene a nőnek szexelnie mindkét pasival).
De itt az a baj, hogy a kérdező sötét mint az éjszaka, nulla biológia tudással, így nem fogod tudni neki elmagyarázni, hogy mi az elméletével a probléma
Egyik kibeszéli a másikat, több családon belül is megy a szar kavarás, talán még az anya se tudja, hogy kitől lett vemhes..
Most bocsi, de tipikus lakatosék, ide érzem a putri szagot.
106, ezt már többen megállapították, hogy valószínű rokon a férj, stb, a kérdező csak nevet..
Szóval erős a gyanú, a kérdés hasraütés szerűen íródott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!