SOS! A kutyusom fel oraval ezelott rosszul lett, nem szaladt oda hozzam, nem ugrott ram, mint ahogy szokta. Nyoszorog, olyan mintha probalna kakilni, de megy neki, es ma meg nem lattam uruleket a kutya utan. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Lehet ez belcsavarodas?2015. nov. 2. 15:55
2/7 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, és kiderül, mi a baja. De tényleg vidd el, ne akard házilag kezelgetni, mert lehet, hogy csak rontasz a helyzeten.
4/7 anonim válasza:
Csúnya szorulásnak, esetleg bélelzáródásnak hangzik. Orvoshoz vidd, mert szakszerű ellátást kell kapnia (és eszedbe ne jusson hashajtóval vagy más házi módon "kúrálni", mert simán felrepedhet a bélfal és abba belehal).
5/7 Acvarius válasza:
Ne itt irogass, hanem gyorsan vidd allatorvoshoz. Nekik kotelesseguk akar meg ejszaka is kimenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Kisse megkesve,semmi baja a kutyanak,rendben van.
Koszonom a valaszokat.
Utolso kommentelo: nem tudhatod h milyen gazdaja vagyok a kutyamnak, de egybol ugatsz.egyebkent sem azt kertem h itelkezz,hanem azt hogyha tudsz,segits, jo csicska ember lehetsz:) egyebkent nagyon odafigyelek a kutyamra, es vigyazok ra,amennyire csak lehet, szoval pont nem kene itt a puffogni.
2015. dec. 13. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!