Rosszul láttam?
Helló mindenkinek!
Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.
Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.
Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!
Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.
Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.
Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!
Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!
Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?
A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.
Ki mit gondol?
"egyszerűen nem értem ezt. Várandóssága alatt gondolni se mertem volna erre míg nem láttam a picit,persze utána el töröltem a gondolatot. Most viszont nagyon is látom benne jobban mint akkor."
1. Tévedtél. Nem volt még ilyen? Mit nem értesz ezen?
2. Ha a várandóssága alatt gondolni se mertél volna erre, akkor milyen gondolatot kellett eltörölnöd?
Igen, van olyan, hogy valakinek az előző férjétől lesz gyereke. Lehet, hogy ebben az esetben is ez történt.
Na állj! Itt mindenki megvan bolondulva!
Nem kell az exférje
Semmi bajom velük
Csak csupán rá hasonlít a kis gyerek!
Ezt ki nem érti meg?
A kérdésem az volt hogy hasonlithat-e rá ha nem az ő gyermeke ?
Nem kell itt a riherongyozás meg a többi hülyeség!
Ja, ezért nincs barátnőm! Egy sem ! Es nem is lesz! Nekem ne járja senki nőnemű lény a házamat !
Előbb utóbb csak bekavar, vagy irigyli ami a tied, isten őrizz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!