Rosszul láttam?

Figyelt kérdés

Helló mindenkinek!

Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.

Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.

Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!

Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.

Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.

Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!

Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!

Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?

A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.

Ki mit gondol?

2023. dec. 1. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb "barátnő". Ilyen mellett kinek kell ellenség?
2023. dec. 1. 23:39
 22/108 anonim ***** válasza:
94%

Bárcsak a tankönyveiddel töltöttél volna több időt ahelyett, hogy kavarod a sz*rt. :( A "helyesírásod" borzasztó..

Bár a vessző után kihagyott szóközök miatt azt gondolom, hogy ez csak a szokásos heti kamud.

2023. dec. 1. 23:42
 23/108 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen barátnő mellett minek ellenség?

Pfujj mekkora sz@rkeverő vagy! Egy ilyen pici baba senkire sem hasonít, illetve mindenkire is hasonlít. Van szeme, szája, orra, füle mint bárki másnak is.

Tanulj inkább, mert a helyesírásod botrányos...

2023. dec. 2. 02:27
 24/108 anonim ***** válasza:
92%
Te a dns-tesztes vagy, kicsit unalmas már a vergődésed.
2023. dec. 2. 06:41
 25/108 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan azt gondolom amit a négyes ír, hogy ne szólj bele, nem a te dolgod, ne keverd a sz-t, ne terjessz pletykákat, semmi közöd hozzá, hogy ki a gyerek apja. Ha a pápa az, az se a te dolgod.
2023. dec. 2. 07:03
 26/108 anonim ***** válasza:
100%

Persze, biztosan láttál babakori fotót az exéről...

Vagy kamu, vagy egy sz*rkavaró vagy.

2023. dec. 2. 07:07
 27/108 anonim ***** válasza:
100%

Az en 7 honapos kisfiam egy az egyben a ferjem tesojara hasonlit, a kiskori kepei alapjan. Aztan megse o az apa, ez 100% :D

Szoval be lehet fejezni szerintem.

2023. dec. 2. 07:33
 28/108 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a férjem mediterrán típus (alacsony, barna bőr fekete haj), a fiam szőke, kék szemű, magas, tisztára az én anyai nagypapám!

Anyósom egyszer beszólt mikor a gyerek 3 éves volt, hogy "különben sem a fiától van", na akkor megmutattam anyukának merre van az ajtó.

2023. dec. 2. 07:55
 29/108 anonim ***** válasza:
100%

Az újszülött? Egy újszülött senkire sem hasonlít. Még a párhónapos babák sem, szeretik belemagyarázni, hogy jajj tiszta apja, jajj tiszta anyja (attól függ melyik ági rokon mondja 😅. Mindegyik szerint a saját családjukra hasonlít).

A mi lányunk megszületett koromfekete hajjal, sötétkék szemekkel. Az apja szőke, világoskék szemű. Én szőkésbarna zöld szemű. A gyerek jobban hasonlított a szülésznőre is, mint ránk. Egy éves korára olyan szőke lett, hogy az már szinte fehér 🤷🏼‍♀️. Azóta már 6 éves, már látszik, hogy az apjára kicsit jobban hasonlít, mint rám. A szeme is világos kék lett. Az első pár hónapban készült képeiről azt sem mondanád meg, hogy ő van rajta, nemhogy kire hasonlít.

2023. dec. 2. 09:19
 30/108 babyboom567 ***** válasza:
93%

A kisfiam meg teljesen a tesóm gyerekére hasonlított kb 1 éves koráig,még szerencse,hogy nem te vagy a keresztanya,mert simán ,nagyon tudományosan kitaláltad volna,hogy egy 8 éves gyerek a gyerekem apja.

Az ilyen "tudományos" Sz@rkavarókat mint te sokkal jobb messziről elkerülni.

Szerintem,őszintén mindenkinek jobb lenne,ha kilépnél az életükből csendben.Közöd sincs hozzá, semmit nem befolyásol az életedben,nem a te dolgod.

2023. dec. 2. 09:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!