Rosszul láttam?

Figyelt kérdés

Helló mindenkinek!

Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.

Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.

Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!

Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.

Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.

Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!

Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!

Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?

A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.

Ki mit gondol?

2023. dec. 1. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
97%

Ha a legjobb barátnőd, még a szülésére is téged vitt be az anyja vagy a férje helyett, akkor diszkréten kussolsz, míg ő nem mond neked valamit.

Senkinek a kicsi szádat erről ki nem nyitod.

2023. dec. 1. 22:22
 12/108 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem te szándékosan beleakarsz látni olyan dolgokat amik valószínűleg alaptalanok de arra jók, hogy azt az áskálódos unatkozó fejedet kitöltse.

Nem tudom mi a rosszabb, ez az elméleted vagy pedig az, hogy te vagy ennek a gyereknek a keresztanyja.

2023. dec. 1. 22:22
 13/108 anonim ***** válasza:
96%
Még a legjobb barátnő.
2023. dec. 1. 22:23
 14/108 anonim ***** válasza:
92%

Ki mit gondol? Azt gondolom, hogy a szart kavarod, valószínűleg alaptalanul. Ha én lennék a barátnőd, úgy szájba vágnálak, hogy három napig keresnéd a fogaidat. Aztán minden kapcsolatot megszakítanék veled. Ha sokat pletykálsz, még egy rágalmazási pert is a nyakadba vágnék.

Amúgy meg szerintem kamu kérdés.

2023. dec. 1. 22:26
 15/108 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nemtudom, miket vizionálsz, én újszülöttként legfeljebb egy krumplira hasonlítottam.
2023. dec. 1. 22:27
 16/108 anonim ***** válasza:
96%

Én lennék a világ legboldogabb embere, ha ilyen barátnőm lenne, mint te.

Nem az a baj, hogy "megláttál" valamit, hanem mindenkinek előbb mondod el, minthogy a barátnőddel őszintén beszélnél erről.

Egy kígyó vagy, és ez még a szegény hüllőket sérti.

17/108 anonim ***** válasza:
93%

"Legjobb barátnőm" + "Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!

Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk"

Ez valahogy stimmel, a legjobb barátnősdi mindig ide vezet. A legnagyobb patkány mindig az akit a legközelebb engedtél :D

18/108 anonim ***** válasza:
95%
Fuh basszus, a sz*rkeverés netovábbja és te nevezed magad barátnak? Ha a te kisbabádról spekulálna az általad "legjobb barátnőnek" tartott ember, akkor meg hisztériáznál gondolom. Nagyon gáz ez a viselkedés, hagyd őket békén, semmi közöd nincs ahhoz, hogy a barátnőd kinek szül gyereket, amíg nem a te párodtól van.
2023. dec. 1. 22:55
 19/108 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen barátnő mellé ellenség már nem is kell.
2023. dec. 1. 23:20
 20/108 anonim ***** válasza:
94%
Bolond vagy, és még balhét is akarsz keverni. Erre tudok csak gondolni, bocs.
2023. dec. 1. 23:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!