Rosszul láttam?

Figyelt kérdés

Helló mindenkinek!

Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.

Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.

Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!

Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.

Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.

Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!

Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!

Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?

A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.

Ki mit gondol?

2023. dec. 1. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 anonim ***** válasza:
97%
Én is nagyanyámra hasonlítok, a szüleim barna szeműek voltak, én világító kék szemű mint nagyanyám, hasonló arcvonásokkal. A genetika megviccelhet...
2023. dec. 2. 12:43
 42/108 A kérdező kommentje:
Az oké. De idegenre hogy hasonlithatna már? Istenem
2023. dec. 2. 12:53
 43/108 anonim ***** válasza:
89%

Hát lehet mégsem idegen.

Jobb ezt nem piszkálni, nem a te dolgod. Ha a barátnőd akarja, elmondja.

2023. dec. 2. 13:06
 44/108 anonim ***** válasza:
95%

"hasonlithat-e rá ha nem az ő gyermeke ?"

Igen, de elég kicsi eséllyel.

Van rá esély, hogy ő a gyerek apja.

De és akkor most mi van? Most hogyan tovább? Mennyiben változtatja ez meg az életedet? Van neked ezzel bármi teendőd? Ezeket gondold végig.

2023. dec. 2. 13:17
 45/108 Metionin ***** válasza:
95%
A gyerek nem kizárólag a szülőktől örököl, hasonlíthat a nagyszülőre, dédszülőre, szülő testvérére is. Egy újszülöttről meg kijelentgetni, hogy kire hasonlít, baromság, kb. mindegyik egy krumplira hasonlít míg "ki nem simul". Ne kavard a szart.
2023. dec. 2. 13:19
 46/108 anonim ***** válasza:
87%
Hisztérikusan mind ugyanazt kérdi a kérdező. Gondolom az férjnek is feltűnik nemcsak neked. Es megoldja kér apaságit. Te meg tenyleg ugy nez ki h nagyon be vagy indulva nagyon irigyeled a házasságát. Tenyleg undormany viselkedesed van
2023. dec. 2. 13:25
 47/108 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom, miért kell annyira kiakadni a kérdezőn... Észrevett valamit, amin nagyon csodákozik, hát feltett róla egy kérdést itt, hogy kibeszélhesse magából. Millió másik kérdező teszi ugyanezt...
2023. dec. 2. 13:34
 48/108 anonim ***** válasza:
73%
2023. dec. 2. 13:41
 49/108 babyboom567 ***** válasza:
37%
49-es, top komment:-))
2023. dec. 2. 14:09
 50/108 anonim ***** válasza:
90%

A kódolt genetikai tulajdonságok megtréfálhatnak. Egy egy fajsújos, domináns vonás akár 3 generáció után is előjöhetnek.

Pl. ha valakinek volt 1 néger felmenője, lehet az dédunokának lesz "afro" haja, sötétebb bőre, amikor már el is feledkezdtek az ősök

2023. dec. 2. 14:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!