Rosszul láttam?
Helló mindenkinek!
Picit hosszú lessz és előre is elnézést a hibákért.
Legjobb barátnőm 3 hónapja szülte meg a kisfiát,akinek én vagyok a kereszt anyukája.
Minden ott kezdődött hogy be mentem vele a szülésre,és az új szülőt babája teljessen úgy nézet ki mint az ex férje!
Gondolkodtam és eszembe jutott hogy igen találkoztak párszor, de nem gondoltam eddig arra hogy le feküdtek volna.
Viszont most pár hétig nem láttam a picit és szerdán mentem hozzá akkor azt hittem el ájulok. Teljessen mindha az exét láttam volna és a férjére nem hasonlít semmit.
Az ex férj kiskori képeit megtaláltam a Facebookon is a mamajanal,akkor egyre jobban tudatosult bennem hogy így is hasonlít!
Meg kérdeztem a rokonaimat és ők is ezt mondják csak a lánynak nem mondjuk,de valószínű ő is észre vehette!
Ha idegen lenne a picinek a volt férj akkor is lehetne ilyen baki?
A mostani férje nagyon barna bőrű és vékony, volt férj nem mondhatni túlságosan barnának sem ennyire kórosan vekonynak inkább jóval teltebb. A baba viszont több mint 4kiloval született és 47 centivel. Tudom ez nem jelent semmit de meg figyeltem.
Ki mit gondol?
Hát lehet mégsem idegen.
Jobb ezt nem piszkálni, nem a te dolgod. Ha a barátnőd akarja, elmondja.
"hasonlithat-e rá ha nem az ő gyermeke ?"
Igen, de elég kicsi eséllyel.
Van rá esély, hogy ő a gyerek apja.
De és akkor most mi van? Most hogyan tovább? Mennyiben változtatja ez meg az életedet? Van neked ezzel bármi teendőd? Ezeket gondold végig.
A kódolt genetikai tulajdonságok megtréfálhatnak. Egy egy fajsújos, domináns vonás akár 3 generáció után is előjöhetnek.
Pl. ha valakinek volt 1 néger felmenője, lehet az dédunokának lesz "afro" haja, sötétebb bőre, amikor már el is feledkezdtek az ősök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!