Mit tegyek ha a szüleim megharagudtak amiért széttéptem a nemzeti konzultációs ívemet?
Ez lett volna az "első nemzeti konzultációm". Ma kihozta a posta, és a szüleim előtt látványosan kettétéptem a papírt.
Viszont most megharagudtak, azt mondták, hogy biztos nekem is fizetett Soros, hogy a migrációt és Ukrajnát támogassam vagy, hogy ezzel Gyurcsányt segítem.
Amikor ilyeneket mondanak, akkor akaratlanul is nevetek, amiért csak még idegesebbek.
Nem tudom miért kell ennyire gyűlőlködni politikai nézet miatt. Igen Fideszre szavazok,de a szavazat leadásán kívül nem izgat a politika. Figyelem a híreket az évek alatt, aztán megyek szavazni. Nem vitatom meg a nézeteim senkivel és az sem zavar ha valaki másra szavaz. Azt utálom amikor valaki megakar győzni az igazáról minden áron,legyen az politika,vallás vagy akárgyereknevelési nézet. Ha szüleid is ilyen gyerekesek akkor legalább te legyél kulturált emberi lény,előttük széttépni csak szándékos hergelésre volt jó. Megváltozott a véleményük, másra fognak szavazni? Nem, csak azt érted el hogy anyáztok egymásra,sok értelme nem volt...
Te úgyis arra szavazok akire akarsz és ők is,kár emiatt direkt vitát gerjeszteni.
#40 kösz, de fiú vagyok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Most a célom, hogy hamar költözzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!