Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim megharagudtak amiért széttéptem a nemzeti konzultációs ívemet?

Figyelt kérdés

Ez lett volna az "első nemzeti konzultációm". Ma kihozta a posta, és a szüleim előtt látványosan kettétéptem a papírt.

Viszont most megharagudtak, azt mondták, hogy biztos nekem is fizetett Soros, hogy a migrációt és Ukrajnát támogassam vagy, hogy ezzel Gyurcsányt segítem.

Amikor ilyeneket mondanak, akkor akaratlanul is nevetek, amiért csak még idegesebbek.

2023. nov. 27. 21:10
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
91%
39. Neked van igazad! Hatalmas átverés, 50 IQ-soknak. Egyelőre félretettem, nem töltöm ki. Állitólg valaki gyűjti az üres iveket.
2023. dec. 3. 21:58
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
41 -Igen, gyűjtik holnaptól a nagyobb városokban, én is viszem a mieinket.
2023. dec. 3. 22:05
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Mire gyűjtik és kicsodák?
2023. dec. 3. 22:06
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Hol lehet leadni?
2023. dec. 3. 22:08
 45/48 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom miért kell ennyire gyűlőlködni politikai nézet miatt. Igen Fideszre szavazok,de a szavazat leadásán kívül nem izgat a politika. Figyelem a híreket az évek alatt, aztán megyek szavazni. Nem vitatom meg a nézeteim senkivel és az sem zavar ha valaki másra szavaz. Azt utálom amikor valaki megakar győzni az igazáról minden áron,legyen az politika,vallás vagy akárgyereknevelési nézet. Ha szüleid is ilyen gyerekesek akkor legalább te legyél kulturált emberi lény,előttük széttépni csak szándékos hergelésre volt jó. Megváltozott a véleményük, másra fognak szavazni? Nem, csak azt érted el hogy anyáztok egymásra,sok értelme nem volt...

Te úgyis arra szavazok akire akarsz és ők is,kár emiatt direkt vitát gerjeszteni.

2023. dec. 3. 22:52
 46/48 A kérdező kommentje:

#40 kösz, de fiú vagyok.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Most a célom, hogy hamar költözzek.

2023. dec. 4. 07:05
 47/48 anonim ***** válasza:
0%
De kérdező, ha nem vagy Fideszes ugyse akkor miért ne randizhatnál a 40-essel fiúként is??
2023. dec. 4. 10:43
 48/48 A kérdező kommentje:
#47 az, hogy liberális vagyok, nem jelenti azt, hogy homoszexuális is. Semmi bajom azzal, ha valaki a saját neméhez vonzódik, viszont én nem vonzódom fiúkhoz.
2023. dec. 4. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!