Elvált szülők a válás miatt annyira megharagudtak rátok a gyerekeitek,hogy nem tartjátok a kapcsolatot sikerült e megbékélni vagy nem? Első sorban édesanyákra gondolok.
Nem, a kuki sosem fontosabb a gyereknél,csak lehet a volt férj kellőképpen az anya ellen hangolta őket..
A kérdés engem is érdekel, hogy lesz-e, lehet- e megoldás?
Én ismerek olyan nőt, akivel nem áll szóba a már felnőtt lánya a válás óta, pedig nem volt és nem is lett új kapcsolat.
Meg ismerek olyat is, ahol bár látszólag minden OK, 3 felnőtt gyerek közül 2 ha választani kellene most is gondolkodás nélkül az apját választaná. Pedig ott sem voltak egyik részről sem soha új partnerek.
Szóval igen, előfordul.
Nem a kuki volt fontosabb az ex feleségem számára mert akkor nem egy nála 10 évvel idősebb 60 éves pasival lépett volna le,inkább a pénz a gondtalan élet kellet neki.
Én soha nem hangoltam ellene a gyerekeket már felnőttek és értik,hogy mi történt.
Ők is azért haragszanak rá mert szó nélkül ment el se velük sem velem nem közölte,hogy miért döntött így.
Amíg együtt volt a család szépen meg voltuk a 3 gyerek közül 2 vidéken él ennek ellenére a születésnapokat és az ünnepeket mindig együtt töltöttük.
És ezért nem értem,hogy tudta eldobni őket a 2 vidéken élő gyerekekel szinte minden nap hívtuk egymást.
Mindig megbeszéltük,hogy telt a napjuk a lányom mindig vele beszélte meg a női dolgokat.
És ennek egyik napról a másikra vége lett,én továbbra is tartom a kapcsolatot velük.
Az elmúlt két és fél évben egyszer találkoztak és csak néha írnak egymásnak.
Azért mert elhagyott nem kellet volna a gyerekeit is elhagyni az igaz,hogy ők is nagyon haragszanak rá.
De szerintem neki kellene nyitni feléjük nem volt rossz édesanya mindig is szerette a gyerekeit.
Soha nem gondoltam volna,hogy ez megtörténik velünk de tévedtem.
Mi lesz akkor ha megszületnek az unokái és nem látja őket akkor is ilyen keményszívű marad?
Ismerősömről van szó. 3 éve tart a válóper és a vagyonmegosztás, a nagykorú gyerekeket az apa teljesen az anya ellen fordította, mert kilépett a kapcsolatból. Nincs új párja, csak nem bírta elviselni ahová a kapcsolat fajult. Az apa ellenben már rég társra talált. A gyerekek egyáltalán nem keresik az anyát, megkeresésre nem reagálnak.
Nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!