Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet feldolgozni...

Hogyan lehet feldolgozni gyerekként, hogy az egyik szülőd magára hagyott?

Figyelt kérdés
Bár nem kicsi gyerekként, de a lényeg, hogy az adott szülő újraházasodott, újra gyerekeket vállalt és az előzővel pedig egyáltalán nem foglalkozik, nem is tartják a kapcsolatot.

2023. júl. 8. 21:30
 1/6 anonim válasza:
37%
Terápián.
2023. júl. 8. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Ha egyedül nem emgy akkor pszichológussal.
2023. júl. 8. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

Hát nem olyan nehéz szerintem.

Engem az anyám 5 éves korom körül elhagyott és mégis megvagyok azóta.

Ha olyan a család többi tagja, hogy rendesen ott van a gyerek mellett, akkor nem feltétlenül lesz sokkal rosszabb a későbbiekben.

2023. júl. 8. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Elmondanám, hogy sehogy. Ezt a zsigeri gyűlöletet semmivel sem lehet elmulasztani. 40N
2023. júl. 9. 02:02
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Sehogy, 34 vagyok, mai napig utálom apámat, amiért kvázi leszr, mióta új nője van.

Egyszerre fáj, mert nem értem, miért érdemeltem ezt, és nagyon haragszom rá ezért.

2023. júl. 9. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Masokon latom, eltemetik, de kisert a kapcsolataikban vagy azok hianyaban. Azert egy nagyon jo tarsat talalni az segit. Aki ert teged.
2023. júl. 10. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!