Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim megharagudtak amiért széttéptem a nemzeti konzultációs ívemet?

Figyelt kérdés

Ez lett volna az "első nemzeti konzultációm". Ma kihozta a posta, és a szüleim előtt látványosan kettétéptem a papírt.

Viszont most megharagudtak, azt mondták, hogy biztos nekem is fizetett Soros, hogy a migrációt és Ukrajnát támogassam vagy, hogy ezzel Gyurcsányt segítem.

Amikor ilyeneket mondanak, akkor akaratlanul is nevetek, amiért csak még idegesebbek.

2023. nov. 27. 21:10
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
88%

A szüleid nem jó példát mutatnak neked: felelős szülő nem áll a gyerekei jövőjét ellehetetlenítő Fidesz/Mi Hazánk kombó mellé!

A mi jövőn Európa és az Unió! A szüleid ez ellen tesznek - elég felelőtlenül.

2023. nov. 29. 21:56
 32/48 anonim ***** válasza:
76%
30 - Novemberben lesznek a nagyobb városokban leadási pontok. Még sokan nem kapták meg - köztük mi sem...
2023. nov. 30. 10:52
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
NEM decembert akart írni?
2023. nov. 30. 22:07
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
33 de,de - csak elnéztem... Bocsika!!!
2023. nov. 30. 23:07
 35/48 anonim válasza:
100%
Költözz el otthonról minél hamarabb!
2023. dec. 2. 08:04
 36/48 anonim ***** válasza:
74%

Jól tetted!

Nehogy már a begyepesedett, agyhalott Orbán-fan öregek szavazzák le a fiatalok normális jövőjét!!!

2023. dec. 2. 22:34
 37/48 anonim ***** válasza:
34%
Én Fideszes vagyok,párom bal oldali. Nem fikázzuk egymás nézeteit. Szándékosan előttük széttépni paraszt dolog,független attól ki melyik oldalon áll. Ha pedig a szüleid is ilyen taplók akkor legalább neked értelmes emberként kéne viselkedni. Sok barátom más pártot képvisel még meg is vitatjuk ezt a témát,de sosem veszünk össze,kulturáltan kéne tudni viselkedni...
2023. dec. 3. 17:12
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Fidesz és kultúrált viselkedés? Bayern Zsoltot hová sorolnád? Vagy a földbuta Kósát, a komcsi hithű Kövért és sorolhatnám. A miniszterelnök pedig a nagy hasával és a kacsa járásával borzasztón nézd ki külföldi partnerei mellett. Sajnos úgy is viselkedik.
2023. dec. 3. 21:40
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

37 - én nem állnék össze egy fidernyákkal, mert azt könnyebb agyonütni mint meggyőzni.

Maga a "konzultáció" egy hatalmas átverés! Kifejezetten az IQ-mínuszoknak kitalálva. Minden darabja tűzre való!

2023. dec. 3. 21:51
 40/48 anonim ***** válasza:
79%
Mit tegyél? Ha lány vagy, akkor randizz velem, ezek alapján igen szimpatikus vagy!
2023. dec. 3. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!