Mit tegyek ha a szüleim megharagudtak amiért széttéptem
a nemzeti konzultációs ívemet?
Figyelt kérdés
Ez lett volna az "első nemzeti konzultációm". Ma kihozta a posta, és a szüleim előtt látványosan kettétéptem a papírt.
Viszont most megharagudtak, azt mondták, hogy biztos nekem is fizetett Soros, hogy a migrációt és Ukrajnát támogassam vagy, hogy ezzel Gyurcsányt segítem.
Amikor ilyeneket mondanak, akkor akaratlanul is nevetek, amiért csak még idegesebbek.
A szüleid nem jó példát mutatnak neked: felelős szülő nem áll a gyerekei jövőjét ellehetetlenítő Fidesz/Mi Hazánk kombó mellé!
A mi jövőn Európa és az Unió! A szüleid ez ellen tesznek - elég felelőtlenül.
2023. nov. 29. 21:56
32/48 anonim válasza:
30 - Novemberben lesznek a nagyobb városokban leadási pontok. Még sokan nem kapták meg - köztük mi sem...
2023. nov. 30. 10:52
33/48 anonim válasza:
NEM decembert akart írni?
2023. nov. 30. 22:07
34/48 anonim válasza:
33 de,de - csak elnéztem... Bocsika!!!
2023. nov. 30. 23:07
35/48 anonim válasza:
Költözz el otthonról minél hamarabb!
2023. dec. 2. 08:04
36/48 anonim válasza:
Jól tetted!
Nehogy már a begyepesedett, agyhalott Orbán-fan öregek szavazzák le a fiatalok normális jövőjét!!!
2023. dec. 2. 22:34
37/48 anonim válasza:
Én Fideszes vagyok,párom bal oldali. Nem fikázzuk egymás nézeteit. Szándékosan előttük széttépni paraszt dolog,független attól ki melyik oldalon áll. Ha pedig a szüleid is ilyen taplók akkor legalább neked értelmes emberként kéne viselkedni. Sok barátom más pártot képvisel még meg is vitatjuk ezt a témát,de sosem veszünk össze,kulturáltan kéne tudni viselkedni...
2023. dec. 3. 17:12
38/48 anonim válasza:
Fidesz és kultúrált viselkedés? Bayern Zsoltot hová sorolnád? Vagy a földbuta Kósát, a komcsi hithű Kövért és sorolhatnám. A miniszterelnök pedig a nagy hasával és a kacsa járásával borzasztón nézd ki külföldi partnerei mellett. Sajnos úgy is viselkedik.
2023. dec. 3. 21:40
39/48 anonim válasza:
37 - én nem állnék össze egy fidernyákkal, mert azt könnyebb agyonütni mint meggyőzni.
Maga a "konzultáció" egy hatalmas átverés! Kifejezetten az IQ-mínuszoknak kitalálva. Minden darabja tűzre való!
2023. dec. 3. 21:51
40/48 anonim válasza:
Mit tegyél? Ha lány vagy, akkor randizz velem, ezek alapján igen szimpatikus vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!