Mit tegyek ha a szüleim megharagudtak amiért széttéptem
a nemzeti konzultációs ívemet?
Figyelt kérdés
Ez lett volna az "első nemzeti konzultációm". Ma kihozta a posta, és a szüleim előtt látványosan kettétéptem a papírt.
Viszont most megharagudtak, azt mondták, hogy biztos nekem is fizetett Soros, hogy a migrációt és Ukrajnát támogassam vagy, hogy ezzel Gyurcsányt segítem.
Amikor ilyeneket mondanak, akkor akaratlanul is nevetek, amiért csak még idegesebbek.
Jól tetted. Én se küldöm vissza, de én kitanulmányoztam, elképesztő sugalmazó kérdéseket tartalmaz (mint a többi).
A szüleid nem komplettek, ha azt hiszik, hogy emiatt fizetett ügynök vagy. Sokan kihajítják. Nekem is a kukába kerül nemsokára. De a szelektívbe, mert legalább annyi haszna legyen, hogy az anyagát újrahasznosítják. Pl. jó WC-papír lehet belőle.
2023. nov. 27. 21:16
5/48 anonim válasza:
En postara adas helyett "felkuldtem a felhobe" (beraktam a kalyhaba).
2023. nov. 27. 21:17
6/48 anonim válasza:
Vissza kellett volna küldeni úgy, ahogy van üresen.
5-ös: Látom, nálad már hasznosult. Ez azért is dicséretes, mert ha gáz, az nagy eséllyel putlertől van, de a papír nem, ezért csökkentetted az ország függőségét az orosz energiától.
2023. nov. 27. 21:20
8/48 anonim válasza:
Jól tetted, a szüleid az agit.-prop.-os Rogán-féle propaganda minisztérium öttelen, sematikus szövegét bekajálták! Ilyen hülyeségeket elhinni, hogy Soros (a fia) támogatja Ukrajnát és a Gyurcsányt! Mást nem is tudnak ezek a Rogánék: migráns - lásd "vendégmunkás", Brüsszel - nem kaptak ellopható pénzt, Gyurcsány- aki tizenhárom éve nincs hatalmon! CSAK a csüngőhasú.
2023. nov. 27. 21:40
9/48 anonim válasza:
Mi amint megkapjuk megy gyujtósnak. 🤷🏼♀️
2023. nov. 27. 22:03
10/48 anonim válasza:
Nem látványosan kellett volna összetépni. Ez provokáció volt. Tudtad, hogy konfliktus lesz belőle, a szüleid meg ráharaptak. Diszfunkcionális, helytelenül kommunikáló család vagytok, a családtagoknak nem lehet önálló politikai véleménye, nem tisztelitek egymás különböző álláspontját. Szomorú. Rólad is és a szüleidről is sokat elmond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!