Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim megharagudtak amiért széttéptem a nemzeti konzultációs ívemet?

Figyelt kérdés

Ez lett volna az "első nemzeti konzultációm". Ma kihozta a posta, és a szüleim előtt látványosan kettétéptem a papírt.

Viszont most megharagudtak, azt mondták, hogy biztos nekem is fizetett Soros, hogy a migrációt és Ukrajnát támogassam vagy, hogy ezzel Gyurcsányt segítem.

Amikor ilyeneket mondanak, akkor akaratlanul is nevetek, amiért csak még idegesebbek.

2023. nov. 27. 21:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon mélyen szégyelld magad kérdező.
2023. nov. 28. 09:39
 22/48 anonim ***** válasza:
66%
Kamukérdés. De menjen csak a hőbörgés. Attól hogy n+1válaszoló veri a mellét mert nem küldi vissza, hanem ezt azt amazt csinál vele, Orbán még nem fog megbukni.
2023. nov. 28. 09:51
 23/48 anonim válasza:
83%

Nem a te hibád, hogy normális embernek születtél. Amúgy én is röhögném ha a szüleim ilyet mondanának rám :D

Ismeretlenül is pacsi neked!

Egy szép nap majd elköltözöl otthonról akkor meg már a kutyát sem fogja érdekelni. Ha ilyen szüleim lennének én biztos megőrülnék :D Szóval kitartás! Nem lehet könnyű így otthon élni...

2023. nov. 28. 17:59
 24/48 anonim ***** válasza:
56%
Ennyire halott a politika kategória, hogy ide kell írni?
2023. nov. 28. 20:11
 25/48 anonim ***** válasza:
92%
Tök felesleges visszaküldeni, mert nincs ember aki elolvassa. A Fidesznél már kész van a közlemény, hogy 2.800.000-an visszaküldték a kérdőíveket, és a válaszadók 98,2%-a egyetértőleg támogatja az abban foglaltakat... És lesz olyan marha, aki ezt el is hiszi...
2023. nov. 28. 22:12
 26/48 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, én még meg se kaptam, de nagyon lassan hozzák ki. Feltételezem, hogy kiválasztották, ki írjon pozitiv dolgokat? AZ a bizonyos "KÉTHARMAD" se annyi, egy ha van. DE persze hazudnak, reggel, délben meg este.
2023. nov. 28. 22:19
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

6-os:

"Vissza kellett volna küldeni úgy, ahogy van üresen.

[link]

Jó kezdeményezés, de milyen hülyére bízták a fogalmazást?

"azok tartsák meg, és üresen küldjék vissza a nemzeti konzultációs ívüket nekünk."

Tehát tartsák meg, vagy küldjék vissza? Küldjék vissza, vagy küldjék nekik? Mert a visszaküldés azt jelenti, hogy a feladónak küldik vissza.

2023. nov. 29. 20:20
 28/48 anonim ***** válasza:
31%
26-os: Én nem vagyok fideszes, de már megkaptam.
2023. nov. 29. 20:58
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt a pénzt, amibe ez a baromság került (3 milliárd Ft) ezresekben repülőről szétszórták volna az ország területén, milliószor hasznosabb lett volna!
2023. nov. 29. 21:25
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Ma megérkezett, megnéztem és arra gondoltam, aki ezt elhiszi, nagyon primitiv emberke lehet. Amit hallottam a populizmusról, demagógiáról, az itt mind jelen van, amúgy Orbán módra megfogalmazva. Apropó: nem tudja valaki, hová kell leadni üresen ezt?
2023. nov. 29. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!