Hogy tálaljam anyukámnak, hogy hozzánk nem hozhatja a kutyát többet?
Na ezért utálom a kutyás embereket. Valaki nem kedveli a nyáladzó dögöket és máris közellenség.
Kérdező, ezt szépen el kell anyukádnak mondani. Ezt fel kell fogni neki. Ha a kutyára vigyázni kell akkor anyukád házában tedd.
19.
A fiatal nőnek van lakása, anyuci aranybögyörőjű kutyaörzője cuccol hozzá.
Mégis ki mondja meg, mit vihet oda?
Anyuci?
23.
Úgy tartson kutyát, hogyha dolgozik vagy utazik, ne más pöszijével verje a csalánt.
Felelős állattartás vagy mi a neve ennek.
"Mert mondjuk ha pici szobakutya és el akarnak utazni vagy dolgozik akkor nem akarja egyedül hagyni"
??
És akkor mindennap legyen a kérdezőnél a kutya, mert az anyja dolgozik? Az miért nem jó, hogy a fia átmegy megetetni/sétáltatni a kutyát? Bmeg, hát aki kutyát akar, vegyen olyat, amit egyedül lehet hagyni órákig, ne valakinek kelljen már a lakásába a kutyaszört, nyálat, szagot elviselnie.
"Amúgy ha a kérdező anyukája nem akar majd vigyázni az unokájára azt is megértik majd remélem"
Mondjuk alapból nem értem, hogy lehet szerintetek egy lapon említeni az unokát meg a kutyát, de oké :D csak tudod van egy olyan nagy különbség, hogy a nagymamák általában szeretik az unokákat és akarnak vele lenni, míg nyilván a menyek/vejek nem egy random kutyával. Nehogy visszanyaljon a fagyi, aztán anyósnak kelljen sírnia, hogy nem unokázhat.
Ismétlem: alap dolog, hogy nem visszük máshoz a háziállatunkat. Én se viszem a macskám se anyósékhoz hozzá, se más rokonokhoz, se barátokhoz, ha kutyám lenne, azt se vinném, mert bunkó dolognak tartom másra ráerőltetni az állatom.
Tehát komolyan azt se értem már, hogy merül fel ez egyáltalán kérésként, vagy miért kell külön szólni emiatt, hogy ne hozza már valaki az állatát.
NUgodtan lehet szívességet kérni, határokon belül, ha kell. Az, hogy ott legyen a kutya, mikor anyós megy látogatóba, nyilván nem létfontosságú, tán csak le tud szakadni a kutyája fenekéből 2-3 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!