Kinek adtok igazat? Anyukámnál lakom, már 28 vagyok, az egyik lábost megtisztítottam kb 5 liter és abban szoktam pl rizst főzni, vagy tésztát főzni. Mindig abban főzök, mindig alaposan elmosogatom. Ő főzött magának serpenyőben valami gombás ételt.
ezért komolyan kérdést kellett kiírni a gyakorira? Ennyire unatkozol vagy ennyire nincs életed?
Ha zavar, öntsd át anyud kajáját az ételtartó dobozokba, tedd hűtőbe és mosd el magadnak a fazekat.
Anyám, borogass....
Én a helyedben legközelebb amikor esetleg szükségem lenne a lábasra és látom h kevés cucc van benne, átraknám egy kisebb edénybe, elmosnám (kb 5 perc mivel nincs beleégve vagy száradva semmi) és vidáman főznék. Később szólnék anyukámnak, h kellett a nagy lábas, láttam h csak kevés van benne, úgyhogy átraktam egy ksiebb edénybe, azt keresse majd a hűtőben.
Ha ezen még vitatkoztatok is, akkor feleslegesn fújtad fel a dolgot. Közösen használjátok a konyhát, tehát gondolom az edények is közös használatúak. Max később megjegyezném anyumnak, h legközelebb ha lehet ilyen esetben kisebb lábasba rakja el a pörit, mivel ez így nem gazdaságos sem a hűtő sem az edények helykihasználása szempontjából.
Eszembe nem jutna 5 literes lábasban rizst főzni magamnak, ha vannak 1 literesek is.
Fura egy háztartásotok van, hogy van 1 db lób.szó edény és sok apró. Átmenet meg sehol.
28 évesen már vehetnél magadnak egy rizsfőző edényt és a gond letudva!
Anyád meg simán kattant, ha a kis edényből átteszi egy 5 literesbe az 1 liternyi kajamaradékot.
Szerintem egyikőtök sem 100-as, de te legalább tudod, hogy kitől örökölted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!