Hogy lehetne felnőtt fejjel a kirúgásomat megmagyarázni?
36 vagyok... volt már néhány munkahelyem. Most lett vége megint egynek egy év után (az én hibám is, de ők se kommunikálták velem, hogy baj lenne, pontatlanul dolgozok).
Sajnos nagyon nehezen viselik, jöttek a kérdések, hogy most mi lesz, ez most nagy érvágás, mindenki más megtalálta már a helyét...
Persze ez nem igaz, de mégis sajnálom, hogy magukra veszik az én problémámat. Hogy lehetne ezt kezelni?
Nem kell megmagyarázni semmit.
Változtatni kell és újrakezdeni. Mindenki más nem találta meg még a helyét, így jól írod nem igaz, mondd meg nekik is, akikre írtad ezt. Keress új munkát és ott kommunikálj, mert az fontos. Mivel azt írtad többször lapátra tettek már, valami nem stimmel nálad, nem akarlak megbántani, nem azért írom, de én erre következtetek. Ezen kell változtatni és nyitni pozitívabban az emberek felé, szerintem ez volt a gond.
A szüleidnél élsz vagy épp tőlük kéregetsz kölcsön?
Ha egyik sem, hanem felnőtt független ember vagy, nem tartozol nekik semmilyen számadással. El se mondanám, ha ennyire rosszul viselik.
5: IT-s, fejlesztői munkakör, ha ez segít bármit is...
nem, nem velük élek, meg tőlük sem fogok pénzt kérni, de azért csak el mondja nekik az ember, hogy mi újság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!