Megpróbáltak maguk mellett tartani, vagy akadályozni az elköltözésben a szüleid? 28-30-as korosztály.
Engem már noszogattak! Nem tartottak vissza! De nem azért(legalábbis gondolom) mert nyűg voltam! Persze biztos volt benne valami! Azt akarták hogy önálló életet éljek és családot alapítsak!
Inkább apám volt amúgy aki azt mondta minek megyek el még!
De vele jártam horgászni, meccs nézés stb és attól félt ha elmegyek megszűnik ez az apa-fia viszony!
Engem nem, a férjemet (akkor még barátomat). Az utolsó pillanatig, mikor már a lakást újítottuk fel meg minden, nyenyergett neki, hogy "ne menj már el, akkor én szomorú leszek, itthagysz engem, itt is lakhatnátok, elférnétek", búbánat, önsajnáltatás. A férjem meg mondogatta, hogy "de, anya, megyek, ezt szeretném, szeretnénk kettesben élni", aztán költözött. Csak utólag tudtam meg. Lagymatag próbálkozás volt, de így is felidegesített.
Nem tudja az anyósom, hogy tudok róla. Bár ha sosem mondta volna a férjem, szerintem utólag mostmár akkor is sejteném, hogy így volt, mert azóta jobban megismertem, többet tapasztaltam tőle, és látom, hogy egyébként is ilyen, kisebb dolgokban is. Sőt szerintem minden bizonnyal sírt is, csak a férjem azt már tényleg nem akarta elmondani.
Hány éves vagy? Nem tudsz nyitni egy számlát?
A pénz miatt meg felkutatnám az egész házat amikor nincsenek otthon, bár akkor is, ha otthon vannak. Iratok közt, ruhák közt, könyvek közt, ha tartanak otthon dugipénzt akkor ott, gondolkodj, a helyükben hova dugnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!