Szüleim úgy küldtek albérletbe, hogy keresek mindössze 250 ezer Ft-ot. Mire mindent kifizetek marad 50-60 ezer Ft-om. Hogyan fogok megélni? 28/F
50es, igen, valóban könnyebb a mamahotelben aszalódni. Én inkább dolgozom két helyen, de szeretek felnőtt lenni.
Egy normális gyerek kb 25 éves kora után már nem akar otthon élni, aki igen, az nem való erre a világra.
Persze, akkor legyél rabszolga, de azért nem kellene a szolgalelkűséget példaértékűnek beállítani.
Ezért tart itt az ország, mert ilyen ostobákkal van tele, a lakáskiadók meg munka nélkül élnek más bőrén!
Ja, gyereket szülni más nyakára, az mi, ha nem óriáscsecsemő?
Majd, ha önerőből érnek el valami, az állam meg tehetős szülők nélkül, akkor legyen nagy a szájuk!
Nem, nem fogok két helyen dolgozni, azért, hogy valami ingatlankiadásból élőt, illetve az állam csecsén élőket, finanszírozzam!
Majd, ha 8 órás munkahely 30%a lehet max a lakbér, akkor majd elköltöznek többen, de ha akkor se, ahhoz sincs senkinek köze, főleg az állam csecsén élőknek, meg akik az ingatlanárak felveréséből profitálóknak!
%7, ne légy irigy, kérd meg a mamát inkább cseréljen pelust, és akkor nem fogsz sírni :-D
És megnyugtatlak, önerőből érem el, amim lesz, vagyis a férjemmel ketten, jövőre lesz meg a pénz a saját kis garzonra. Nem csokból, nem hitelből. KP-ra :-D Nyugodj meg, gyerek nincs, és nem is lesz, nem szülhetek.
És nem, nem fogtok elköltözni, kényelmesebb a mamahotel, párkapcsolat meg úgyse lesz. Hiszen senkinek nem kell olyan ember, akinek tervei nem, csak kifogásai vannak. Tudod, nincs lehetetlen, csak tehetetlen:-)
Önerőből, vagyis a férjeddel.
Sejtettem, hogy nő vagy.
Én meg nem akarok párkapcsolatot, számomra az önerő azt jelenti, hogy önálló.
A házasság, párkapcsolat pedig függőség, és nem akarok függeni senkitől!
A házasságok fele válással ér véget, aztán 40+osan is lehet visszamenni a mamahotelbe, mert hát annak a nagy "önállóságnak" a fele a házastársé.
Majd mikor egy fiatalabbért ott hagyják, na akkor is lehet majd, gúnyolódni másokon, magas lóról is lehet nagyot esni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!