Szüleim úgy küldtek albérletbe, hogy keresek mindössze 250 ezer Ft-ot. Mire mindent kifizetek marad 50-60 ezer Ft-om. Hogyan fogok megélni? 28/F
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 14:39
11/63 A kérdező kommentje:
#10 Hogyan?
2023. nov. 12. 15:27
12/63 anonim válasza:
Ne alkalmival keress. Másodállást, rendes, rendszeres melót.
13/63 anonim válasza:
Multkor mar nem ugy volt, hogy talaltal lakast es koltozol? Mikor lesz ezeknek a kerdeseknek vege?
14/63 anonim válasza:
De hát marad 50-60e ftod. Az hogy nem elég ha már mindent kifizettél? Élni akaráshoz nem sok minden kell csak egészség és tápanyag és fedél. Az 250eből megvan.
15/63 anonim válasza:
Nyilván ebből félretenni nem tudsz, de az alap megélhetéshez elég. Nézni kell az akciókat, lefaragni a kiadásokat és az igényeket, közben másodállást vállalni vagy újat keresni. Nagy lesz a változás az eddigiek után gondolom, de legalább a saját lábadon állsz. Bele fogsz jönni.
16/63 anonim válasza:
Nekem is volt nagyon sz*r fizetésem, ettől rosszabb is, mint amit írsz. Szobát béreltem és rohadt sokat maszekoltam. Kijöttem belőle mindig, de nem éltem nagy lábon.
Én értem, h sz*r, de azért bőven van mit tenned ellene.
18/63 anonim válasza:
Sajnos ez van.
Marad a külföld vagy lakótárs, de akkor saját életed sosem lesz.
Szülőkkel nem beszélnék többet, és ha öreg korukban bármivel keresnének, elküldeném őket a fenébe.
19/63 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy mi zavarja őket abban, hogy itt élek. Most is állandóan keresnek mikor jövök, akkor minek lakom külön?!
2023. nov. 12. 19:00
20/63 anonim válasza:
Ennyi idősen ideje elindulni az önállósodás felé. Gondolom úgy vannak vele az ő fiatalkorukban sem volt jobb, mégis megoldották..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!