Szerintetek egy 24 éves fiút el lehet engedni külön albérletbe?
Figyelt kérdés
Másfél éve elköltözött otthonról egy lányhoz akivel véget ért a kapcsolat és most el kell onnan költöznie.Haza nem tud jönni mert nincs hely.Három éve aktívan dolgozik.2023. márc. 24. 21:11
1/29 anonim válasza:
Most ez komoly kérdés? 24 éves nem 14.
2/29 anonim válasza:
Hogy mi?
Mi az, hogy el lehet e engedni?
24 éves, felnőtt férfi, önálló keresettel. Miről beszélünk? 🤔
3/29 anonim válasza:
Én esküszöm nem értem a kérdést!
Otthont nem tudsz neki biztosítani (esetleg ahhoz kellene az engedélyed) de hogy albérletbe mehessen, különösen egy több mint egy éves, tőletek különélő kapcsolat után, miből gondolod, hogy engedélyed kell hozzá?
4/29 anonim válasza:
És ha azt írjuk, hogy nem lehet elengedni, akkor hazaparancsolod a 24 éves Pistikét és veletek lesz egy szobában, vagy a nagymamával?
Könyörgöm, mondd, hogy csak unatkoztál, ezért írtad ki ezt a kérdést!
5/29 anonim válasza:
Mivel felnőtt férfi akinek önálló élete és keresete van ezért igen.
6/29 anonim válasza:
El KELL engedni. Nem kisfiu, akkor se ha te annak nezed még.
7/29 anonim válasza:
Hogy mi van? Nem is olyan régen egy 24 évesenek már családja volt sok esetben.
8/29 anonim válasza:
Lehet csak attól fél a kérdező, hogy egy 24 éves fiú nem boldogul egyedül. Nem tudja egyedül ellátni magát, nem tudja beindítani a mosógépet, stb...
9/29 anonim válasza:
Én biztos nem engedném! Majd pár év múlva esetleg.
10/29 anonim válasza:
Remélem csak troll kérdés. 24 évesen már hogy a viharba ne élhetne egyedül egy felnőtt férfi... Már nincs beleszólása a szülőknek sem az életébe, azt csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!