Szerintetek egy 24 éves fiút el lehet engedni külön albérletbe?
Figyelt kérdés
Másfél éve elköltözött otthonról egy lányhoz akivel véget ért a kapcsolat és most el kell onnan költöznie.Haza nem tud jönni mert nincs hely.Három éve aktívan dolgozik.2023. márc. 24. 21:11
11/29 anonim válasza:
Hogy el kell-e engedni? Maga az "elengedés", mint fogalom, csak addig létezik, amíg ti finanszírozzátok az életét. Ha van olyan keresete, amiből meg tud élni, oda megy, ahová akar. Meg amit meg tud fizetni.
12/29 anonim válasza:
Elengedni? elengedni gyereket szokás. Nem felnőttet.
13/29 anonim válasza:
Akkor nem csoda, hogy kidobta a csaj!:D
14/29 anonim válasza:
Értem, hogy péntek este van, de ez sem mentség..m
15/29 anonim válasza:
De a csajjal lakhatott együtt? Vagy csak egy nő tudja életben tartani? 🤦♀️
16/29 anonim válasza:
"Haza nem tud jönni mert nincs hely"
Hát akkor nincs más választás, marad az albi. Vagy majd építesz neki egy kutyaházat, azt "jóvan" vagy mi? 😂
17/29 anonim válasza:
8-as, akkor pont itt az ideje, hogy megtanulja ezeket, még nem késő. Nálunk is én mosok-főzök-takarítok nagyrészt, mert a férjem a "tipikus férfi feladatokat" csinálja, meg én szeretem is a házimunkák nagy részét, de ettől még nem kéne olyan férfi, aki egy mosást nem bír elindítani. Az én férjem is képes minden házimunkát megcsinálni, ha kell.
A kérdésre a válasz: igen, lakhat külön, de ez nem engedés kérdése, felnőtt férfi 24 évesen. Mégha 18 lenne, akkor esetleg érthető lenne a kérdés.
18/29 anonim válasza:
24 éves keresőképes felnőtt férfi. Van még kérdés?
19/29 anonim válasza:
24 éves korában pont semmi közöm az életéhez :D
20/29 anonim válasza:
Attól függ. Ha fogyatékkal él, akkor nem biztos. Más esetben nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!