Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavar, hogy ha találkozunk...

Zavar, hogy ha találkozunk apám nőket bámul. Ez normális?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok a huszas éveimben, apukám jövőre lesz 60. A kapcsolatunk átlagosnak mondható, nem kifejezetten bizalmi viszony, aminek meg vannak a maga okai, de nem is rémes. Én ezt elfogadtam. A szüleim elváltak évekkel ezelőtt, mind a kettő továbblépett.

Azt már többször megfigyeltem, hogy ha elmegyünk valahova pl.: kávézni akár apám stíröli az ott lévő nőket, akik sokszor akár korombeliek. Félreértés ne essék, nem bámul, nem tátott szájjal, nem proli módon hanem alapvetően kultúráltan csak a szemével, de én nőként mégis rögtön látom ha úgy van.

Illúzóim sincsenek, tudom, hogy ez a férfiaknál normális, természetes sőt valahol ösztönös, én is persze megnézem a pasikat diszkréten, ill. engem is meg szoktak mégis azt érzem, hogy amikor velem találkozik akkor nehogy már másokat stíröljön. Tudom, hogy nem kéne de zavar. Főleg, hogy sok esetben hozzám hasonló korú nőkről van szó és a társaságomban ezt kellemetlennek érzem.

Nem a figyelem miatt, hanem mert kellemetlennek érzem.

Ez normális?

2023. nov. 8. 08:09
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
42%
40 es a hiaba azt jelenti hogy a 2 füled közt fúj a szél es huzat van
2023. nov. 9. 11:05
 42/44 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem bunkó, tapintatlan viselkedés szimplán, betegesnek nem nevezném, csak az apa nem veszi észre magát. Mikor valaki a gyerekével találkozik, akkor ne másokat stíröljön, hanem a gyerekével foglalkozzon. Az hogy venné ki magát, ha anyuka ülne a játszótéren a pici gyerekével, és miközben homokozik a gyerek, ahelyett hogy rá figyelne és vele játszana, az ott lévő apukákat stírölné? Ez is ugyanaz a helyzet, attól függetlenül, hogy a kérdező már felnőtt.
2023. nov. 9. 12:41
 43/44 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ha legközelebb észreveszed, tegyél rá valami poénos megjegyzést. "Apa! Te most csak nem azt a csajt bámulod? Hogy teheted, mikor épp egy ilyen szépséggel töltheted az idôt, mint én?" Ha apád veszi a lapot, nevettek rajt egy jót, ô biztosít róla, hogy számára te vagy a legszebb a világon, és legközelebb jobban odafigyel magára, hogy ne bámuljon feltûnôen.
2023. nov. 10. 06:06
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
41 nem azt, hogy ha elvögod a drótot, akkor leesnek a füleid?
2023. nov. 10. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!