Zavar, hogy ha találkozunk apám nőket bámul. Ez normális?
Fiatal nő vagyok a huszas éveimben, apukám jövőre lesz 60. A kapcsolatunk átlagosnak mondható, nem kifejezetten bizalmi viszony, aminek meg vannak a maga okai, de nem is rémes. Én ezt elfogadtam. A szüleim elváltak évekkel ezelőtt, mind a kettő továbblépett.
Azt már többször megfigyeltem, hogy ha elmegyünk valahova pl.: kávézni akár apám stíröli az ott lévő nőket, akik sokszor akár korombeliek. Félreértés ne essék, nem bámul, nem tátott szájjal, nem proli módon hanem alapvetően kultúráltan csak a szemével, de én nőként mégis rögtön látom ha úgy van.
Illúzóim sincsenek, tudom, hogy ez a férfiaknál normális, természetes sőt valahol ösztönös, én is persze megnézem a pasikat diszkréten, ill. engem is meg szoktak mégis azt érzem, hogy amikor velem találkozik akkor nehogy már másokat stíröljön. Tudom, hogy nem kéne de zavar. Főleg, hogy sok esetben hozzám hasonló korú nőkről van szó és a társaságomban ezt kellemetlennek érzem.
Nem a figyelem miatt, hanem mert kellemetlennek érzem.
Ez normális?
Nem ismerem ? Hálistennek.
A lánya leírta a vislelkedését, hogy nőket bámul talan epp áll a rozsdás cerkája az asztal alatt. Milyen guszta családi összeröffenés. Mikor beszélnél apaddal es ő szórakozottan hümmentget, agya leszállt a gatyájába !
Nem is ismerem ezt az embert hat ennyi eleg is róla! Olyan mint egy zsebtolvajt elkapsz, hat ne ítélkezz fölötte hat nem is ismered!
Es mit javasoltam, 11 es ? En javasoltam az anyjának hogy váljon el ettől a díszpéldánytól?
Vedd ki a fejed a tejbegrízes vájúból es olvass figyelmesen
"Vagy mit akar kimutatni a lányának ? Hogy íme a te korosztályod tetszik tehat esetleg te? Nem lenne gond fajtalankodni sem?"
,,,fajtalankodni.. NA! Te se vagy normalis,az tuti. Ép eszu embernek ilyen eszebe se jutna,de neked egybol kattant valami.
Jééeezusom. Najó kiírtam egy tök szimpla kérdést, nem gondoltam hogy (már bocsánat) ennyi hülye válasz jön.
A szüleim évekkel ezelőtti válásának ehhez semmi köze, nem azért írtam, csak azért, hogy lehessen látni, hogy nem anyukám miatt mondom.
Semmilyen formában nem akarok az apám falloszára gondolni, mellesleg nem tudom milyen ember az, aki nyilvanos helyen nem tud önkontrollt gyakorolni. Azért nem erről van szó.
Apám egy értelmiségi, kultúrált ember, szimplán látom ha pusztán a szemével lekövet embereket (fiatal nőket).
Amiben semmi természetellenes nincs, ezt én is tudom. Szimplán arról van szó, hogy eszembe juttatja, hogy ugyanígy engem is megnéznek az idősebb férfiak, sőt bácsik is amit sokszor kellemetlennek élek meg. Tudom, hogy létező jelenség.
Másrészt mivel nem rég lett szingli, nem szívesen venném ha az új csaja velem egykorú lenne. Lássuk be, sok férfi hajlamos a gyerekeinek hátat fordítani ha bejön a képbe valami új nő plane ha fiatal és megbolondulnak. Tisztelet a kivételnek, de édesapám azért nem mindig volt mintaférj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!